Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
aphra2
senior tag
válasz
zolikaDB #596 üzenetére
Segítenék , de csak fiat fronton mozgok, alfa fórumokat kéne nézegetni, itt az olasz vonal eléggé halott
Vezetési élményben, beltér, és kinézetre is nagyságrendekkel a G astra felett van, futómű és vezérlésmódosító lehet talán ami költségesebb.
Reméljük jár erre néhány tulaj és ők pontosabb képet adnak.
a 156 sw-k gyönyörűek nagyon, a 166 annyira nem jön be. -
zoo8800
veterán
válasz
zolikaDB #596 üzenetére
Az a 166-os gyönyörű
Én mernék venni nem elhanyagolt Alfát. Bár az is igaz, hogy tuti többet kell majd költeni a kocsira, mint német és japó társaira.
Twin Spark:
A vezérlésmódosító néha tönkremegy, elkezd csattogni a motor. Gyakori olajcserével igencsak megnövelhető az élettartama.
A gyertyacsere nem olcsó, cserébe 100e km a periódus.
Kicsit többet eszik, mint egy hasonló teljesítményű nem TS motor.
Vezérlés csere nem gyerekjáték, nem Alfás szerelők gyakran elbasszák.
Légtömegmérő se valami örök élet, jeladók hibája ritkább.JTS:
túl ritka. passz. -
zolikaDB
veterán
Üdv mindenkinek!
Németautósként pofátlankodok a topikotokba. Afelől érdeklődnék, hogy mennyire megbízható egy késői 156-os Alfa (2001-2003, még nem az új elejű)? Eredetileg G-s Astrával szemezgetek, de felkeltette az érdeklődésem ez a járgány, és találtam (elsőre, laikus szem számára) pár szép kocsit használtautón.
Nem sokkal több, mint 1m forintom lenne rá (plusz átírás, esetleg némi költenivaló), és ennyiért egy megbízható autót szeretnék, ami nem áll meg alattam. És kényelmes is, 196cm/100kg vagyok, továbbá a gyerekülésben ülőt sem kell féltenem benne.
Mik a hátulütői a Twin Spark és JTS motoroknak? (csak benzines érdekel)
Ezt a néhányat nézegettem, amik bejöttek:
- 156 SW 1.6 16V TSpark
- 156 SW 1.6
- 156 SW 2.0 JTS
-esetleg egy 166 2.0?Hosszú utakra is, nagy embernek, megbízható (nem minden hónapban szerelő) autót...
Köszönöm türelmetek! -
freaghill
őstag
Kispolskiba turbot. Hogyan, milyet?
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. a véleményetekre lennék kíváncsi. Eddig csak mazdám volt és most is az van 323 2000 TD. Imádom és jól i sműködik. csak Angliába vagyok és haza kell vinnem a magyar kocsim. Na de ittenre kell vennem egyet és ezen az autón gondolkodok. Ezt talátam ami tetszik. Véleményetekre lennék kíváncsi mert sosem volt olasz kocsim. [link]
Bemerjem-e vállalni. Milyenek ezek az ALFA 156-os kocsik. 1.6-nál nagyobbat elsőre nem tudok venni. Azt ne is írjátok mert itt eleinte magas az adó kint és ccm-re mérik az aranyat 8))
Szóval. Mennyire megbízható. Tudom attól függ milyet fogsz ki stb. de milyen autó az Alfa. Egy ismerősömnek sincsen,de mindig is tetszettek és ha van egy mazdám amire a szüséges cseréken kívül nem kellett még ráköltenem pedig Mo. - UK-t megjárta mér és jó pár utat. Nem a spurság a célom ,de a gatyámat sem szeretném ráfizetni. Viszont nem vagyok egy eszeveszett taposd ki a belét. Vigyázom a mazdámra is. 4 év alatt 1 sérülése van az i parkoltam és belémtolattak. szóval kímélem a kocsim.
-
zoo8800
veterán
facebookról...
Fiat = fehler in allen Teilen
-
válasz
Stukker1987 #589 üzenetére
Várok még a cserével egy két évet szerintem barátibb árakon lesznek ebben a szegmensben gyorsan változik az ár egy év alatt!
-
Stukker1987
senior tag
válasz
LaptopSystem #588 üzenetére
Amit én tudok az 2,8milka...talán picit alkuképes még ez az ár.
Nem tudom,hogy milyen állapotban van az autó,csak annyit hogy 2 Alfa-vírussal fertőzött emberke volt a tulaja akik az esetleges javításokról biztos részletesen és megbízhatóan be tudnak számolni...
-
válasz
Stukker1987 #587 üzenetére
és annak mi lenne az ára?
-
Stukker1987
senior tag
válasz
LaptopSystem #585 üzenetére
Hali!
Az enyém 2007/09-es olaszból származó jószág. Districtive felszereltség,ami elég magas. Ezen kívül GPS és egyéb nyalánkságok is vannak..
Szóval elég fullos...Magyar kereskedőtől vettem. Nagyon be voltam sz@rva,hogy megjárhatom a dolgot,de eddig semmi gondja. Természetesen amikor megvettem,akkor nagyszervízt csináltattam rajta,biztos ami tutifix alapon.
Nem is kell említenem,hogy feltűnő jelenség a népautókhoz képest,így csomóan megnézik...
A 150 lóerős diesel picit lomha a nagy önsúly miatt városban(1.fokozatban),de azon kívül kényelmes és dinamikus.
A specifikációi: Itt elolvashatóak.
Most tudok egy szintén ezüst 159-est eladót magánszemélytől!
-
válasz
Stukker1987 #583 üzenetére
igazad van a festéssel kapcsolatban annyira igy már nem jön be gondolkozom azon is hogy inkább lecserélem egy 159-re
amit rá akarok költeni abból!meg amit az autóm ér, már majdnem kapok egy 2005 ös évjáratu 159-est!Tiéd mikori évjárat?felszereltsége? -
válasz
Stukker1987 #583 üzenetére
nagyon szép a vas
ilyet szeretnék én is már elég jó áron hozzájuk lehet jutni!
volt vele valami problémád már?
mennyire megbízhatóak? -
Stukker1987
senior tag
válasz
LaptopSystem #582 üzenetére
-
válasz
LaptopSystem #581 üzenetére
az sem kizárt hogy ugyan ilyen szint kap megint!
-
-
aphra2
senior tag
válasz
Stukker1987 #578 üzenetére
Oké , ez carbon , de messziről kb így nézne ki.
-
-
Stukker1987
senior tag
válasz
LaptopSystem #577 üzenetére
Azt én is hallottam és egy weblapon láttam is, hogy fóliázás matt fekete színre elég gyakori jelenség.
Gondolom valamivel olcsóbb és nem kell teljesen szétkapni az autót hozzá...de nem tudom.Nem raknál fel egy képet az Alfádról,csak hogy lássuk milyen színt akarsz átfestetni?
-
-
aphra2
senior tag
válasz
LaptopSystem #575 üzenetére
Nekem nem jön be ez a mattfekete stílus, (remélem nem ezüstmetál a kocsid színe) mert azt vétek lenne átfújni, ráadásul akkor a forgalmiban is át kell íratni a színt , + elég szűk kör az alfa vevőkör , mattfekete színnel ezt tovább redukálod, ha valaha is el szeretnéd adni.
Egyébként ezt a mattfeketét matricázni szokták, az visszacsinálható , bár az sem olcsó. -
-
aphra2
senior tag
válasz
LaptopSystem #570 üzenetére
Nem kéne , hogy drágább legyen, sőt olcsóbbnak kell lenni , mert nincs rajta lakk, hacsaknem a matt fekete valami spéci rohadt drága festék.
-
Stukker1987
senior tag
válasz
LaptopSystem #572 üzenetére
Biztosan foglalkoznának,ha többen látogatnák a topicot!
-
válasz
Stukker1987 #571 üzenetére
értem és köszi azt hittem itt is foglalkoznak ezzel a kérdéssel!
-
Stukker1987
senior tag
válasz
LaptopSystem #570 üzenetére
Mivel ez a topic eléggé halott,ezért javaslom neked az alfaamore.hu-t. Ott a 156 topicban felteheted ugyanezt a kérdést és talán lesz aki már csináltatott hasonlót vagy talán szaki is.
Ez eléggé bonyolult dolog és sok összetevős ezért a legjobb ha több helyről is kérsz részletes ajánlatot/tanácsot.
-
Sziasztok lenne nekem egy alfaRomeo 156 Sw autóm az lenne a kérdésem,Hogy le szeretném fényeztetni Matt feketére ez mennyivel drágább mint egy sima metál fény?
-
aphra2
senior tag
válasz
Stukker1987 #563 üzenetére
Nincs kérdés, a 159 SW gyönyörű
Más: sokan húzzák a szájukat a házasság miatt , de sztem ez jól néz ki, főleg az eleje, egyedül a hátsólámpa furcsa
-
Stukker1987
senior tag
MEgtaláltam ezt a topicot is!
Bejelentkezem egy Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm-el! (150Le)
Ha valakinek kérdése van az előbb említett autóról nyugodtan írjon!
-
Lejszi
senior tag
corolla versot akarok majd helyette, 2.0 D4D . Nepiteleten 7 -tol 9,5 L -ig lattam a fogyasztast az emberek hsz-bol kiindulva. ki hol, mire hasznalja, mennyire nyomja neki, milyen gazolajat hasznal stb stb, mennyire tartja karban a kocsijat. sok tenyezo befolyasolja a fogyasztast. en ugy gondolom hogy egy 7.5L -t en is el tudnek erni ennel a kocsinal siman, sot.
-
Lejszi
senior tag
válasz
dízelracer #560 üzenetére
igen, a fed comp adatait irtam a hirdetesben .
-
Lejszi
senior tag
Elado az autom: FIAT GRANDE PUNTO
-
danih
veterán
Tsókolom, Punto II-es (Nem II/B) tulaj akad?
Eléggé halott a téma -
milomi
tag
üdv van itt valakinek Punto GT je ??? 1.4 Turbó ?????????
-
zoo8800
veterán
Uppocska!
07- Bravo T-jet van valakinek?
-
Ottoka
őstag
válasz
FlasH-BacK #550 üzenetére
Ja. Alig halható, én fémesnek mondanám. Napokban mentem elég szar úton, nem kátyús gödrös volt hanem egyenetlen, hullámos féle. Nem tudom hogy lehet ezt mondani, ott vettem észre, de ha erősen mozgok magam az ülésben is tudom produkálni.
Ritkán járok arra, ülés marad egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest