- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LaptopSystem #3552 üzenetére
Nem csak a találkozókon, csomó amore-s vezette már. Amúgy a honlapjukon is lehet jelentkezni, nem tudom mennyire hatékony. De pont ma lett posztolva még egy tesztvezetési beszámoló: 2247-es hozzászólás
-
válasz
LaptopSystem #3550 üzenetére
De lehet. Alfaamore.hu-n a Giulia meg a 159-es topicban is volt már több beszámoló is róla.
-
Integrale
veterán
válasz
LaptopSystem #3546 üzenetére
Eleg jol fogynak pedig, Papan csinaljak a belter bizonyos elemeit, a Maserati Levantenak pedig a 90%-at, durva megrendelesek vannak, az Alfae kiegyensulyozottabb, a Maseratinak egyik hetrol a masikra bekerik a tervezett duplajat. SW egyelore nem is lesz, majd ha befut, 156 edeteben is csak 3 evvel kesobb jott az SW.
-
grunge
addikt
válasz
LaptopSystem #3539 üzenetére
Lattam kinnt egyet a palyan, mögöttem jött majd hagytam megelözni es megcsodaltam. Nagyon baro mozgasban a kicsike. Kivancsi vagyok hogy miylen lesz belöle az SW.
-
qkaleko
tag
válasz
LaptopSystem #3539 üzenetére
Úgy tudom árulják már, de egyelőre csak a dízeleket.
-
SLYM
veterán
válasz
LaptopSystem #1896 üzenetére
nekünk az 7.5-el megy el most kb, de nem a sedan kivitel van, hanem sportwagon vagy hogy hívják, az nehezebb valamivel
-
SLYM
veterán
válasz
LaptopSystem #1894 üzenetére
nálunk 5.6-6 között eszik az 1.9-es JTDM. 5.6 a nyári. ennél biztos nem fog 1 literrel kevesebbet enni, de ha csak pár deci az is megfontolandó és elég is igazából ahogy így számolgatom. kösz az infót
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
LaptopSystem #1884 üzenetére
Azóta nem büdösebb a kipufogógáza a kocsinak? Pár ismerősöm azt tapasztalta a "beavatkozás" után, hogy kicsit mintha szúrósabb szaga lenne.
-
hroberto
veterán
válasz
LaptopSystem #1887 üzenetére
Helyileg hol van? Az MiTo nem egyszerű eset. Már próbálkoztak vele, de valamiért nem engedte kiolvasni az ECU a szoftvert.
Még vasárnap elviszem egy másik szakihoz, ha ő sem boldogul vele, akkor megkereslek priviben. -
SLYM
veterán
válasz
LaptopSystem #1884 üzenetére
hol csináltattad és mennyiért, ha szabad tudni?
-
Prime110
aktív tag
válasz
LaptopSystem #1868 üzenetére
Ősszel kiderül, bár szvsz nem volt feltétlen jó húzás élből kihagyni a polgári változatot (hacsak nem motort fejleszt a Fiat, amilyet még nem látott a világ).
Ha a méretosztály miatt a 3-as vetélytársának szánják akkor azért nagy a szórás, mert ott előrendelésre 18.000 EUR az alja, ha az Alfa ez alatt tudna lenni akkor van esélyük Németországban (teszem hozzá, hogy kissé "bajoros" lett az eleje, távolról akármilyen Audi-nak is elmenne). -
j.bravo
addikt
válasz
LaptopSystem #1868 üzenetére
Reméljük elég jó áron hogy jól fogyjon, megmentse a márkát, és hogy sokan le akarják cserélni a patika állapotú 159-üket, miáltal a használtpiacon sok, nyomott árú 159 (meg Brera) jelenik meg amiből válogathatunk
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
LaptopSystem #1599 üzenetére
Hello.
Fogyasztás csökkentő guruknak biztos számít valamit...Én nem szeretem. Az ilyen autókba magasabb teherbírású önindítókat szoktak rakni.
Kettős tömegű lendkeréknek mi nem árt?Jóformán minden.
Ha ilyenbe gondolkodsz vegyél nyugodtan, de Én erre nem adnék ki több pénzt esetleg. Nem hiszem, hogy azon a pár mililiteren sok minden múlna. Károsanyag kibocsájtás miatt alkalmazzák ezeket szerintem. -
footy
addikt
válasz
LaptopSystem #1599 üzenetére
Nekem meg csak berautokban volt start-stop, altalaban kikapcsoltam, mert valamiert nem biztam benne, pedig mikor be volt kapcsolva hiba nelkul mukodott. Mind diesel mind benzines autonal.
Egyebkent nem mindig allitja le az elektronika a motort. Kulonbozo felteteleknek kell teljesulni, ugy mint motor homerseklete, akkumlator toltottsege, stb.
A lendkereknek nem feltetlenul tesz jot a gyakori inditas es az inditomotor sem biztos hogy az auto teljes eletcuklusa alatt kitart, de ezen kivul en nem latok veszelyt. -
alázógyík
addikt
válasz
LaptopSystem #1280 üzenetére
Köszönöm.
2 hónapja van meg, egyelőre nagyon tetszik, szeretem.
-
alázógyík
addikt
válasz
LaptopSystem #1273 üzenetére
Volt érdeklődő, komolyabb ajánlat?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
LaptopSystem #1257 üzenetére
Nagyon komoly. Részletek?
-
Winne
nagyúr
válasz
Szép autó, a digóknál sosem a formákkal volt a gond Alfa fronton.
-
zoo8800
veterán
válasz
Üdv.
Mi lesz helyette? Már ha publikus... -
Winne
nagyúr
válasz
LaptopSystem #1247 üzenetére
Ez a statisztika sajnos nem mérvadó, mert németből sokkal több van az utakon, de jól hangzik.
-
válasz
LaptopSystem #1246 üzenetére
ja és egy Alfát sem láttam az út mellett lerobbanva 9 év alatt amióta Olasz autó fan vagyok, Német autót na inkább hagyjuk annál inkább
-
Winne
nagyúr
válasz
LaptopSystem #1242 üzenetére
Az Alfánál általában nem a külsővel van gond az is biztos.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
LaptopSystem #1087 üzenetére
Azt hiszem a 156-os futóműve van alatta. Nekem GT-m van, de köztudott, hogy a GT-t a 156 és 147-ből "rakták össze"
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
LaptopSystem #814 üzenetére
Szép autó, gondolkozok, hogy lecserélem a GT-t egy 159-esre.
Amoren nem tudtak tanácsolni semmit? -
Winne
nagyúr
válasz
LaptopSystem #827 üzenetére
Félek, hogy a "még" szó lesz a kulcsszó.
-
Winne
nagyúr
válasz
Huh, ez egy nagyon szép verda.
Mindig imádtam az Alfákat, csak amennyi gond van velük - legalábbis az ismerősi körömből - nekem tuti nem lesz sajna.
-
FET-MEN
veterán
válasz
LaptopSystem #824 üzenetére
Tudom milyen érzés. Nekem csak az a cink hogy sose jó
-
FET-MEN
veterán
válasz
LaptopSystem #822 üzenetére
Igen. Nekem is volt egy diagnosztika, összevissza kelett kapcsolgatni a kapcsolókat és akkor kiírta hogy nulla szenzor hiba. Nekem jukas valahol a rendszer és gáz kell bele ha megcsináltattam
-
FET-MEN
veterán
válasz
LaptopSystem #820 üzenetére
Hmm, olasz autók betegsége a klíma főleg az autómaták
nekemse jó a klímám FIATba
-
FET-MEN
veterán
válasz
LaptopSystem #818 üzenetére
maximumon volt hajtatva? Sokan írják hogy lejebb vették a ventilátor fokozatát és úgy jó lett
-
FET-MEN
veterán
válasz
LaptopSystem #816 üzenetére
Ott lesz a gond. Utánanézek nem-e egy szenzor foshatott be
-
FET-MEN
veterán
válasz
wow, szép egy gép, nemár hogy egy ilyen fiatal gép ilyet csinál. Autómata klíma vagy manuális?
-
FET-MEN
veterán
válasz
LaptopSystem #812 üzenetére
Hello. Miylen autó ez?
-
Gismo
addikt
válasz
LaptopSystem #746 üzenetére
Én így ahogy van, elfogadnám azt a 159-est
-
miresz
veterán
válasz
LaptopSystem #746 üzenetére
Én biztos nem csúfítanám el.
Még csak az hiányzik,hogy matt fekete felnit neon zöld peremcsíkkal,rakj rá.
-
ESP
őstag
válasz
LaptopSystem #700 üzenetére
Ahova nem elég a 200le oda a 230se lesz elég.
-
miresz
veterán
válasz
LaptopSystem #663 üzenetére
Köszönöm szépen. Neked milyen vasad van?
-
miresz
veterán
válasz
LaptopSystem #661 üzenetére
-
zsendi
csendes tag
válasz
LaptopSystem #641 üzenetére
Ajjajj.
Elvileg a biztosítók elintézik egymás között! Remélem jól sikerül a verda -
zsendi
csendes tag
válasz
LaptopSystem #639 üzenetére
Érthető, hogy nem szeretnél már így beleülni de ha TK-ra veszik azzal megint csak rosszabbul járnál.
Biztosítók meg elég korrektek. Havernek összetörték a 17éves passatja elejét (autó kb 300k-t ér)
A biztosító 750-t fizetettA javítás meg sufni műhelybe kijött 150-ből
Normális helyen kell megcsináltnod pl egy alfa szervízben (van ilyen?
) számlát vinni mindenről és nem fogsz rosszul járni.
-
zsendi
csendes tag
válasz
LaptopSystem #634 üzenetére
Majd gondolod, hogy telibe fényezik neked az egész autót?
Amit fényezni kell az max a sárvédő lesz amit cserélnek (annak a fényezése 20-30k...). A lökös és a csomagtérajtó színrefújva fog jönni. -
zsendi
csendes tag
válasz
LaptopSystem #627 üzenetére
És kit fogsz beperelni? A biztosítót, hogy nem csinál biztosítási csalást?
Ez cca ~500k kár max.
-
zoo8800
veterán
válasz
LaptopSystem #627 üzenetére
Sok sikert.
Tennél még fel 1-2 képet a kedvemért? Pl. a tetőről, vagy a nyúlvánról, hogy mennyire van megrogyva. -
zoo8800
veterán
válasz
LaptopSystem #625 üzenetére
Nem tudom, szerintem nem.
-
zoo8800
veterán
válasz
LaptopSystem #623 üzenetére
Megértem az érveidet. Én is sokáig keresgéltem a mostani vasat
Viszont a kasznit egy délelőtt alatt normálisan helyre lehet rakni.(öcsém karosszéria lakatos. Ennél sokkal gyűröttebb kocsit is rendberakott már, úgy, hogy jó is lett, nem csak szép. )
-
zoo8800
veterán
válasz
LaptopSystem #619 üzenetére
Kár érte
Ebből szvsz nem lesz TK. -
aphra2
senior tag
válasz
LaptopSystem #619 üzenetére
Sz@r ügy ,..sajnálom , hogy egy ilyen szép formát megtörnek
... a hátulja sérülést nem is lehet legtöbbször szépen megcsinálni -
zolikaDB
veterán
válasz
LaptopSystem #600 üzenetére
Köszönöm!
-
Stukker1987
senior tag
válasz
LaptopSystem #588 üzenetére
Amit én tudok az 2,8milka...talán picit alkuképes még ez az ár.
Nem tudom,hogy milyen állapotban van az autó,csak annyit hogy 2 Alfa-vírussal fertőzött emberke volt a tulaja akik az esetleges javításokról biztos részletesen és megbízhatóan be tudnak számolni...
-
Stukker1987
senior tag
válasz
LaptopSystem #585 üzenetére
Hali!
Az enyém 2007/09-es olaszból származó jószág. Districtive felszereltség,ami elég magas. Ezen kívül GPS és egyéb nyalánkságok is vannak..
Szóval elég fullos...Magyar kereskedőtől vettem. Nagyon be voltam sz@rva,hogy megjárhatom a dolgot,de eddig semmi gondja. Természetesen amikor megvettem,akkor nagyszervízt csináltattam rajta,biztos ami tutifix alapon.
Nem is kell említenem,hogy feltűnő jelenség a népautókhoz képest,így csomóan megnézik...
A 150 lóerős diesel picit lomha a nagy önsúly miatt városban(1.fokozatban),de azon kívül kényelmes és dinamikus.
A specifikációi: Itt elolvashatóak.
Most tudok egy szintén ezüst 159-est eladót magánszemélytől!
-
Stukker1987
senior tag
válasz
LaptopSystem #582 üzenetére
-
válasz
LaptopSystem #581 üzenetére
az sem kizárt hogy ugyan ilyen szint kap megint!
-
Stukker1987
senior tag
válasz
LaptopSystem #577 üzenetére
Azt én is hallottam és egy weblapon láttam is, hogy fóliázás matt fekete színre elég gyakori jelenség.
Gondolom valamivel olcsóbb és nem kell teljesen szétkapni az autót hozzá...de nem tudom.Nem raknál fel egy képet az Alfádról,csak hogy lássuk milyen színt akarsz átfestetni?
-
aphra2
senior tag
válasz
LaptopSystem #575 üzenetére
Nekem nem jön be ez a mattfekete stílus, (remélem nem ezüstmetál a kocsid színe) mert azt vétek lenne átfújni, ráadásul akkor a forgalmiban is át kell íratni a színt , + elég szűk kör az alfa vevőkör , mattfekete színnel ezt tovább redukálod, ha valaha is el szeretnéd adni.
Egyébként ezt a mattfeketét matricázni szokták, az visszacsinálható , bár az sem olcsó. -
aphra2
senior tag
válasz
LaptopSystem #570 üzenetére
Nem kéne , hogy drágább legyen, sőt olcsóbbnak kell lenni , mert nincs rajta lakk, hacsaknem a matt fekete valami spéci rohadt drága festék.
-
Stukker1987
senior tag
válasz
LaptopSystem #572 üzenetére
Biztosan foglalkoznának,ha többen látogatnák a topicot!
-
Stukker1987
senior tag
válasz
LaptopSystem #570 üzenetére
Mivel ez a topic eléggé halott,ezért javaslom neked az alfaamore.hu-t. Ott a 156 topicban felteheted ugyanezt a kérdést és talán lesz aki már csináltatott hasonlót vagy talán szaki is.
Ez eléggé bonyolult dolog és sok összetevős ezért a legjobb ha több helyről is kérsz részletes ajánlatot/tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest