Hirdetés
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
-
Paarthurnax
senior tag
Van egyebkent kulon Apple laptop topic.
"5: Maya-hoz és Photoshop-hoz"
Nekem is ugyan ez a notim van es remekul fut rajta a Photoshop CS5, Premier Pro CS5, Encore CS5, Adobe Media Encoder is egesz gyorsan tomoritett XDCAM anyagokat MPEG2-be. Jatekok kozul csak a Starcraft 2 van rajta, de low beallitasokkal faszan fut az is."6:Tudna vki egy jóféle vmennyire azért ütésálló macbook táskát ajánlani?"
Az Apple Store-ban vettem egy kis fekete, puha tokot, es a notit egy fasza STM taskaban hordom. -
Nyugdíjas
nagyúr
1. Erre nem szeretnék válaszolni. Értem mire célzol,de mélységesen elveim ellen való. Egyébként szőrmentén megjegyzem, azt tapasztalom, hogy a "maces társadalomban" ez sokkal kevésbé elfogadott, mint windows esetén, szóval csak óvatosan
Egyébként ha te arra gondolsz, hogy valamit az OS-ben kell módosítani ahoz, hogy menjenek tört dolgok, akkor hozd elém azt akitől ezt hallottad, mert szeretnék jót mulatni, fárasztó napom volt 
2. Ezt nem igazán lehet tudni,de 90%, hogy 10.7-et már venned kell. Hozzáteszem itt is, hogy az a "módi", hogy meg is vesszük, főleg hogy kb 8k lesz azis (10.6 annyi volt). Ha azt mondod sokallod ezt egy komplett OS-ért akkor szomorú leszek.
3. Igy van. Megkapod egy (illetve két) DVD-n.
4. Excel van, igaz csak angolul, de esetedben ez igy oké is. (Egyébként sem értem miért forditotta a függvényeket is az MS. Szerintem ezt már ők sem tudják
)5. Ugyanaz mint win alatt. Ha ott elég egy ilyen gép, ittis elég lesz. A feladattól függ. 300x300pixelen nyilván nevetve elfotosoppolsz egy feleilyen gépen is

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Flint 2 OFF topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- Intel i9-14900K/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
TigerCat