Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
-
Paarthurnax
senior tag
Van egyebkent kulon Apple laptop topic.
"5: Maya-hoz és Photoshop-hoz"
Nekem is ugyan ez a notim van es remekul fut rajta a Photoshop CS5, Premier Pro CS5, Encore CS5, Adobe Media Encoder is egesz gyorsan tomoritett XDCAM anyagokat MPEG2-be. Jatekok kozul csak a Starcraft 2 van rajta, de low beallitasokkal faszan fut az is."6:Tudna vki egy jóféle vmennyire azért ütésálló macbook táskát ajánlani?"
Az Apple Store-ban vettem egy kis fekete, puha tokot, es a notit egy fasza STM taskaban hordom. -
Nyugdíjas
nagyúr
1. Erre nem szeretnék válaszolni. Értem mire célzol,de mélységesen elveim ellen való. Egyébként szőrmentén megjegyzem, azt tapasztalom, hogy a "maces társadalomban" ez sokkal kevésbé elfogadott, mint windows esetén, szóval csak óvatosan
Egyébként ha te arra gondolsz, hogy valamit az OS-ben kell módosítani ahoz, hogy menjenek tört dolgok, akkor hozd elém azt akitől ezt hallottad, mert szeretnék jót mulatni, fárasztó napom volt 
2. Ezt nem igazán lehet tudni,de 90%, hogy 10.7-et már venned kell. Hozzáteszem itt is, hogy az a "módi", hogy meg is vesszük, főleg hogy kb 8k lesz azis (10.6 annyi volt). Ha azt mondod sokallod ezt egy komplett OS-ért akkor szomorú leszek.
3. Igy van. Megkapod egy (illetve két) DVD-n.
4. Excel van, igaz csak angolul, de esetedben ez igy oké is. (Egyébként sem értem miért forditotta a függvényeket is az MS. Szerintem ezt már ők sem tudják
)5. Ugyanaz mint win alatt. Ha ott elég egy ilyen gép, ittis elég lesz. A feladattól függ. 300x300pixelen nyilván nevetve elfotosoppolsz egy feleilyen gépen is

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)
TigerCat