- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne nézd ezt a leírást, nincs vele tisztában hogy a maverickstől van direkt erre egy tool, magában a telepítőben. Csak előtte (Lion, Moutain Lion) kellett ez az install_esd-s szarakodás, másolgatás meg egyebek.
Inkább szerezz egy másik helyről telepítőt, vagy töltsd le újra, az egy normál dmg file, ha telepíteni nem is tudod belőle (mivel újabb van fent), mountolni kéne tudni, onnét meg már ott lesz benne a "createinstallmedia" util.
-
Szerintem csak clean install-al. Szóval telepítőt kell csinálnod a leszedett dmg-ből.
Az meg így tudod megtenni:
http://support.apple.com/kb/HT5856
Értelem szerűen ne a /Applications-ben keresd a "createinstallmedia" app-ot, mert gondolom nem fog oda települni (szólni fog hogy újabb van fent), szóval nyisd meg disk-ként amit leszedtél, és a /Volumes/.... -ban keresd. Szerintem így mennie kell (nem próbáltam).
Amúgy mi baj a Yosemitevel?
-
RoryBreaker
aktív tag
Én otthon csináltam. Maradt is hozzá szalagkábelem. Mert az alapban nincs meg. Kell hozzá venned. ebay-en megteheted, viszont arra nagyon kel figyelni, hogy alsó, vagy felső helyhez veszed a szalagkábelt, bele lehet szaladni, hogy nem jót veszel.
Amúgy szét kell szedni darabokra a gépet, de nem nagy cucc, van 1000 videó a neten, hogy kell.
Persze azért óvatosnak nem árt lenni. -
cigam
titán
Ha a kapcsolódast választod (a finder-ben), akkor sem cuppan rá? ( command+K, command+shift+k ablakban sem látszik?)
Indításkor nyomva tartod az option gombot, mikor meghallodd a gongot. Ekkor feljön egy kis menü, ahol kiválaszthatod, hogy honnan induljon. Ez lehet pl. a telepítő lemez (már előre bele kell tenni), vagy akár egy onlkine újratelepítést is választhatsz. -
-
Fr3eWar
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Építő/felújító topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Borderlands 4
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- FUJITSU CELSIUS W5010, Intel i9-10900K, 64GB, 1TB SSD, 2TB HDD, NVIDIA Quadro RTX4000 8GB
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest