Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
.................
> nem bírtam csoportosan átnevezni file-okat
find ./ -name *.mp3 -exec mv {} hinnye_{}.MP3 \;
.....................
azért ez elég szép, ha egy átlagos user akarja végrehajtani. Minden hajszála más-más irányba állna.
amúgy a *.mp3 azért nem működik, mert a * része lehet a file name-nak. És itt a bukta. Nekem OS X alatt, amikor kimentem a consol-ba, nem fogadta el a * -ot jokernek.
.................
> COMMANDER -szerűség
mc (midnight commander), xfolders, ...
.....................
a mc karakteres, egy sima user megint levágja a tegyük összes hajszálunkat a szálrózsa miden irányába ...
az xfolders (azt hiszem azt sikeült letöltenem nekem is) szintén nem tud csoportosan átnevezni. Bocs ha tévedek....
kijelöltem 30 file-t, Rename .... erre megáll az első file name-n, a edit üzzemód, és írjam én át kézzel .... nem láttak ezek még NC-t?
Na, erre mondom én azt, hogy hülyének nézik az user-t ..... szerintem, nekem ez jön le egy MAC-ból .... amúgy a Power PC-k szerintem nagyon jó gépek. Már 97 óta nagy tisztelőjül vagyok, csak hát a kompatibiliátás egy sima PC-vel ugye nincs meg.
hozzáteszem: nagyon keveset foglalkoztam MAC-el,
.................
> házi nyagyon felületes, felhasználásra
Megkíváncsiultam. Mi a nem felületes felhasználás?
.....................
szerintem a PC szoftver bázishoz képest elenyészően kevés program, web-oldal, warez oldal, hacker, honosítás foglalkozik a MAC-ekel (és persze vírus is). Nem tudm ez az arány - mondjuk - az USA-ban mekkora (gondolom ott jóval több a MAC felhasználóü), de Magyarországon szerintem 1 MAC-re minimum 50-100-500 PC jut, ha nem több.
A G5-ös meg nevetséges. Olyan házban van, hogy IHAJ, erre van benne egy 5.25-ös IDE egység. RACK, vagy +1 5,25-ös IDE? Komolytalan. Ez még a sima házi USER-nek sem elegendő.
Amőgy a MAC nagyon jó mint hardware-software.
De én egy percig nem bírnám használni.
Inkáb fagy, akad, recseg, ropog PC
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Fotó állvány eladó
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem még kicsit drága mo-n a ppc 
TigerCat