- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Köszönöm a választ.
Összességében akkor ezek alapján még mindig kiszolgál, meg vagy elégedve az i5 2018 Minivel ahogy látom.
Ear001
Köszönöm, no igen, meg van ami már nem is támogatja az Intelt, múltkor belefutottam egy két ilyenbe is, bár én abban bizok, hogy azért még 2-3 évig támogatva lesz, bár gondolom apránként épitik le majd.ddsteel
Köszönöm a visszajelzést, gondolom, hogy 2012-ről váltva azért még inkább szembeötlő a különbség az M1-hez képest. Nekem még nem volt gondom a processzorral sebesség terén, de tény, hogy mostanában nem csinálok nagyon processzorigényes dolgokat.TigerCat
Köszönöm, neked is, igen, hallani azért még ilyet is, bár a tiédnél azért lényegesen erősebb a processzor. Összességében, hogy érzed az M1 esetén, kiszolgál a 8GB? Szokott problémás lenni a ram mennyiség, vagy nem ütköztél ilyesmibe?___________________________________________________________________________________________
Igazából pár éven belül én is tervezek váltani, most egyedül azért gondolkodtam el a dolgon mert ugye lassan nem lesz támogatott az Intel, de vélhetően határeset lenne a 8GB ram. Ha mondjuk pár éven belül 16GB-al érkezne az alap Mini arra lenne célszerű váltani, kérdéses persze, hogy ez mikor következik be. -
ddsteel
aktív tag
2012-es Macminikről váltottam M1-es minikre. 2 db-ot vettem, amikor kijött, akkor még jóval olcsóbb volt. Az egyik 8, a másik 16 gigás. Amikor utazom nyaralni stb, a 8 gigásat viszem. Azért cseréltem, mert nem akartam 10 éves gépen dolgozni, ami bármikor beadhatja a kulcsot, mégiscsak 10 éves. SOKKAL gyorsabbnak érzem az M1-et, a 8 gigásat is, kb feleannyi idő alatt bootol, a programok is gyorsabbak, előbb utóbb az OSX is nagyon elavult lenne a 2012-esen. Nem bántam meg a cseréket, még normális áron ment el az előző 2 macmini akkor, így az is lejött a vételárakból (DTP-zem: ID, PS, AI, videók nincsenek, de abban is tuti gyorsabb lenne az M1).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Vírusirtó topic
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- PS Plus előfizetések
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest