- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paarthurnax
senior tag
Ha te mondod.
Akkor hagyom a fenébe, bár azért érdekelt volna, mert mostanában olvastam Mac-es trójai progikról, bár ott is általában kérte a jelszót a felhasználótól, de ez olyan frappánsan volt megoldva, hogy az átlag user simán begépelte volna, mert futtani akart vmit.
Mellesleg nem rossz ez a Cocoa. Nem tudom ti is használjátok e, de a felhasználói felület összerakása viccesen egyszerű egy alap progihoz.
Objective-C kódot simán lehet párba rakni bármelyik gombbal, csúszkával, szöveg mezővel, stb.-vel. Tudom ilyen van Windows környezetben is, de itt valahogy sokkal felhasználó barátabb az egész. Az mondjuk vicces volt, hogy mindig amikor bementem az Apple boltjába az eladók olyan hatalmas önbizalommal és "óriási" tudással magyarázták a dolgokat, de nemrég, amikor a Leopard-ot mentem megvenni kicsit kizökkentettem a srácot.
Azt kérdeztem tőle, hogy a DVD-n raja van e alapból a Developer Tools, vagy töltsem le azt a gigás installt. Nem tudta mi az a Developer Tools, majd mondtam neki a Cocoa és Xcode nevét, de azokat sem ismerte. Hívta a kollégát, de az sem tudta, majd elkezdték keresni a honlapon.
...majd feladták. Tuti nem örültek nekem, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek.
Egy idegesítő dolog volt, az a Mini kikapcsolhatatlan hangja minden bekapcsoláskor, de végül találtam egy progit, ami ezt megoldotta, csak azt nem tudom alapból ez miért nincs benne a Leopard-ban. (vagy csak én nem találtam meg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest