- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Nem szeretnék öncélúan kötekedni, de már bocs, ha minden használt alkalmazásom elfér rajta és ott van folyamatosan, akkor miért érdekelne, hogy blokk szinten melyik része lehetne máshol, mint az SSD-n?
Elfogadom a nézőpontodat, hogy aki folyamatosan az SSD-n szeretné tárolni az egész PS-t, azt nevezhetjük paranoidnak és hogy ez nettó erőforráspazarlás, de ezt szokta meg 2015 őszéig, és aki csak SSD-t használ, az is ugyanezt csinálja. (Csak most éppen nem őket szapuljuk, pedig ha mondjuk kisebb keresletet generálnának és nem sietnének a ki tudja hová a tök felesleges melójukkal, mint mondjuk a reklámgrafika, meg egyéb úri huncutságok, akkor olcsóbb lenne az SSD és jutna a fusion drive-okba is - huhh, milyen demagóg tudok lenni és mekkora agyatlan marhaságot tudok leírni anélkül, hogy rámszakadna a mennyezet... :-))))
Szóval nem értem, mivel érdemelte ki a felhasználó a hozzászólásodból sütő mérhetetlen lenézést?
Én pl. egyetértek veled abban, hogy nem árt tisztában lenni vele, hogyan működik, amit használni szeretnék és a gyakorlati tapasztalatok után érdemes morogni vagy sem.
Csak éppen én, mint felhasználó, nem tudok előbb tapasztalatot szerezni a saját use case-imre vonatkozóan és azután vásárolni, és akkor bizony, én is inkább biztonsági játékot játszanék és a 2 vagy 3 TB-os változatot venném meg a 128GB SSD-vel.
És ettől még nem érezném magam hülyének, csak a befektetésemet biztonságosabbnak és pláne jövőtállóbbnak.
És akkor nem kell megbíznom egy algoritmusban, amiről alig tudhatom, hogyan működik, miközben azt azért napi szinten tapasztalom, hogy az OS többi része hónapról-hónapra egyre kevésbé gördülékenyen.
Mondd, te kit (mit) választanál?
-
Ragnar95
félisten
Ez valóban jogos pont, félreértettem mire gondoltál
Bevallom, amikor először hallottam a FusionDrive-ról a megjelenésekor, én sem realizáltam, hogy a file-szintű megoldása a FusionDrive-nak mennyivel kisebb SSD-vel képes hozni ugyanazt a teljesítményt, mintha teljes appokat kéne az SSD-n tárolni külön tárolók esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazon Fire TV stick/box
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Intel NUC 5CPYB mini pc eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest