Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ityam

őstag

válasz Ragnar95 #27260 üzenetére

a benne lévő proci 64 bites. csak a gyári firmware 32 bites verziójú OSeket enged csak telepíteni.Googlizva találtam több cikket hogy lehet 10.7nél újabb oseket felrakni amik már 64 bitesek, de vagy nem egyértelmű nekem a leírás vagy már nem él azóta a download link. Elcseszni meg nem akarom a firmwaret a gépnek.
    10.11 re, amit találtam leírás az az érdekes hogy legalább 12 GB ramot ír holott elvileg a 10.11nek 2gb ot ír az apple minimumra.
    lévén hogy 5 van az enyimben így nem tudom most hogy érdemes e próbálkoznom.Ezért lenne jó valaki aki jártasabb ebben a műveletben és gondoltam ebben a topicban csak tudja valaki, hogy lehet kicsit felupgradélni a régi macprot hogy jobban használható legyen.

Egyébként most raktam bele egy kicsit újabb VGAt mint az eredeti 7300GT hogy ne legyen azzal problémája az újabb OSeknek hogy nem tud utasítás szinten valamit a régi 7300gt ami kéne. Amit beleraktam GT740 es vga nem egy erőgép de legalább tudása jobb mint a 7300gtnek. Jelenleg mind2 kártya benne van a gépbe és működik is. Bár nem tudom hogy pontosan hogy kezel 2 vgat a macosx.ha elindítok valami vga erőt kihasználó dolgot akkor most mivel fogja számolni? egyébként próbaképp mind2 kártya ugyanarra a monitorra van dugva csak másik bemenetre próbaképp de működni látszik.
    jo lenne tudni hogy most fel tudok e varázsolni egy 10.11 et vagy sem?
    Az a baj hogy a jelenlegi 10.7 hez nem nagyon vannak új programok :( de 10.11 el a legtöbb még menne amiket néztem. És nem procierő/memória kevéssége miatt nem mennek csak újabb oprendszer kéne. Amit meg lehet biztosan csinálni csak nem egyértelmű nekem hogyan.elcseszni meg nem akarom.

Új hozzászólás Aktív témák