Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  TigerCat

üzenetére TigerCat

üzenetéreImpresszív a cucc  Én most így a 27"-es iMac után váltottam DELL-re, de az valami katasztrófa sajnos. Hiába a sok jó review, közelébe nincs a macben levő IPS-nek. Hatalmas az IPS glow, a színek valahogy nem természetesek, nem tetszik az egész. De a legnagyobb gondom vele, hogy az USB portok áramát lenyomja a rohadék ha stadnby-ba megy a monitor. Így éjszakai telefon/tablet/e-book/e-cigi töltögetés kilőve, ami nekem nagyon fáj (nyilván megoldom máshogy, de a powered USB hub fő szempont volt a választásnál). Én most így a 27"-es iMac után váltottam DELL-re, de az valami katasztrófa sajnos. Hiába a sok jó review, közelébe nincs a macben levő IPS-nek. Hatalmas az IPS glow, a színek valahogy nem természetesek, nem tetszik az egész. De a legnagyobb gondom vele, hogy az USB portok áramát lenyomja a rohadék ha stadnby-ba megy a monitor. Így éjszakai telefon/tablet/e-book/e-cigi töltögetés kilőve, ami nekem nagyon fáj (nyilván megoldom máshogy, de a powered USB hub fő szempont volt a választásnál).LG-nél hogy van ez megoldva? Működnek az USB portok akkor is, ha nincs rákötve gép, illetve igen, de mondjuk sleepelve van vagy ki van kapcsolva? 
- 

Mister_X nagyúr válasz  TigerCat

üzenetére TigerCat

üzenetéreMindenképp megéri, a kérdés az, hogy a Thunderbolt Display mennyire hajlamos a foltosodásra ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Szúrkálódást félretéve: munkagépnek lesz, tehát a legutolsó az legyen, hogy szervízbe kelljen rohangálni akármivel is, főleg code freeze előtt vagy crunch time közepén - bár az én munkám nem hátráltatná, hogy kékes a fehér vagy akármi, de egy grafikust zavarhat. Szúrkálódást félretéve: munkagépnek lesz, tehát a legutolsó az legyen, hogy szervízbe kelljen rohangálni akármivel is, főleg code freeze előtt vagy crunch time közepén - bár az én munkám nem hátráltatná, hogy kékes a fehér vagy akármi, de egy grafikust zavarhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Félkonfigot veszek!!!
- Erős Gamer PC! RTX 3070 Ti/32GB RAM/i5-11600K/Be quiet
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- HP Elite 8300 SFF i5-3470 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD2500
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP280 MiniTower komplett (i5 3.70GHz, 8GB, monitor, bill., egér)
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én most így a 27"-es iMac után váltottam DELL-re, de az valami katasztrófa sajnos. Hiába a sok jó review, közelébe nincs a macben levő IPS-nek. Hatalmas az IPS glow, a színek valahogy nem természetesek, nem tetszik az egész. De a legnagyobb gondom vele, hogy az USB portok áramát lenyomja a rohadék ha stadnby-ba megy a monitor. Így éjszakai telefon/tablet/e-book/e-cigi töltögetés kilőve, ami nekem nagyon fáj (nyilván megoldom máshogy, de a powered USB hub fő szempont volt a választásnál).
 Én most így a 27"-es iMac után váltottam DELL-re, de az valami katasztrófa sajnos. Hiába a sok jó review, közelébe nincs a macben levő IPS-nek. Hatalmas az IPS glow, a színek valahogy nem természetesek, nem tetszik az egész. De a legnagyobb gondom vele, hogy az USB portok áramát lenyomja a rohadék ha stadnby-ba megy a monitor. Így éjszakai telefon/tablet/e-book/e-cigi töltögetés kilőve, ami nekem nagyon fáj (nyilván megoldom máshogy, de a powered USB hub fő szempont volt a választásnál). 
								![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Szúrkálódást félretéve: munkagépnek lesz, tehát a legutolsó az legyen, hogy szervízbe kelljen rohangálni akármivel is, főleg code freeze előtt vagy crunch time közepén - bár az én munkám nem hátráltatná, hogy kékes a fehér vagy akármi, de egy grafikust zavarhat.
 Szúrkálódást félretéve: munkagépnek lesz, tehát a legutolsó az legyen, hogy szervízbe kelljen rohangálni akármivel is, főleg code freeze előtt vagy crunch time közepén - bár az én munkám nem hátráltatná, hogy kékes a fehér vagy akármi, de egy grafikust zavarhat.