Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika80
aktív tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Szia
tiv83us: /amugy azt se ertem, miert lenne illegalis /.?
ezt ugye nem komolyan kerdezed?? Ha valamely termek, legyen szo barmirol, ami vamkoteles magyarorszagi behozatal soran, /eleg keves termek van ami nem vamkoteles/
es a vamfizetes elmulasztasa ILLEGALIS cselekmenynek minosol!! Ebbol az kovetkezik, hogy az elvamoltatlan termek maga is illegalissa valik!! Nem azt mondom, hogy nem igy csinaljak persze, hogy en sem vamoltattam el soha mert akkor annyiar mar nem eri meg. En csak annyit mondok, hogy garirol biztos nem lehet szo!! Marmint itteni cuccot, otthon gariztatni!! Ha pedig baj van a cuccal akkor egyetlen lehetoseg, hogy ide visszakuldi ha van turelme megvarni a postat
Szia
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Nekem ''csak'' egy Cinema Display-re lenne szükségem, amit főleg 3D-re, s - mivel nincs (és nem is lesz
) TV-m - filmnézésre használnék.
Így a bővítési lehetőségek rám nem hatnak, s annak fényében, amit biker írt, már egészen biztosan maradok az itthoni beszerzésnél.
(Az Andrássy úton levő Apple Centerben úgyis meglepően rendesek voltak, tök jól elbeszélgettem az eladó sráccal. Decemberben azt hiszem, ismét megkeresem őket. Addig még az is előfordulhat, hogy árat csökkent az Apple.
)
Mindenkinek köszönöm a segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Crimson Desert
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
TigerCat