Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
attika80
üzenetére
csak két icipici korrekció, amugy minden igaz
- ha legalább 6 hónapig kint tartózkodsz, és amugy magyar állampolgár vagy, akkor vámköteles fogyasztási cikket is behozhatsz vámmentesen, ha legalább 6hónapja kint vásároltad, ilyen azért nem gyakori, ezért van igazad általánoságban
- a garancia, ha világgarancia lenne rá, de nincsen, akkor független a vámkötelezettség teljesítésétől, az eredeti usa számla kell és a WorldWide Warranty papír -
törölt tag
válasz
attika80
üzenetére
Akkor már értem. Köszi a tájékoztatást, ebben az esetben két hónappal tovább kell gyűjtenem.

Még egyszer köszönöm, a többiektől pedig bocs az OFF-ért.
Arról tudtok valamit, hogy a 23''-os ACD-re jellemző (ez lenne a vágy áhított tárgya
), kép oldalain jelentkező sárgás elszíneződést orvosolták már? Állítólag megszűntették a jelenséget, de nekem az ''állítólag'' nem elég egy ekkora kiadás küszöbén... -
törölt tag
válasz
attika80
üzenetére
Hello!
Az, hogy valaki Amerikában megveszi az én nevemre és címemre a terméket, s postán elküldi, illegális cselekménynek minősül?
De ha illegális is, arról az Apple semmit nem tudhat...hiszen ők csak egy garilevelet látnának, mely az én nevemre szól. S a két cég ugyanaz, mindössze a székhelyük más...egy pöttyet.
Nem akarok törvénybe ütköző dolgokat népszerüsíteni itt a fórumon, de érdekel, hogy mégis, hogyan működik ez.
szerk: ''innen amerikabol'' Most néztem csak az adataidat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC belépő szint
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szerintem játékra is szuper a monitor!

), kép oldalain jelentkező sárgás elszíneződést orvosolták már? Állítólag megszűntették a jelenséget, de nekem az ''állítólag'' nem elég egy ekkora kiadás küszöbén...
TigerCat