Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• roberto211

őstag

válasz twine #14930 üzenetére

Nem veszem sértésnek de itt valami van ennél a pc nél mert nem ma kezdtem a "windowsozást" meg az egész pc-s pályafutásom se, nem szakember vagyok de szerintem értő kezekben van, és indulásnál vannak ezek a problémák.
    Hiába telepítettem újra a win-t. Akkor csinált olyat,hogy nem ébred fel alvó állapotból(ezt egy win reinstall kivételesen megoldotta).

Azért akárhogy is nézem de az tűrhetetlen,hogy indulásnál ,nehezen nyit meg egy chromeot és kb 3x kell ki-be lépnem,hogy normálisan tudjak netezni,elfogadhatatlan.Oké, meg kell várni míg betölt a ramban,stb,stb de hát nem ennyi időt.. De ezek után minden oké csak hát ...az ember idegeit öli. És semmi kül nincs feltelepítve .

1db játék,utorrent,xfire,burnaware,itunes,meg pár alap progi,tehát semmi necces,hard pc-t igénylő progi nincs rajta. Automatikusan induló progikat letiltottam tehát ez a forrás is kilőve. Windows 8 van rajta. A 2500k-s gépemnél 4gb rammal, meg egy hd 6850-el nem volt ilyen probléma win7-el. És nem sokkal különbözik,csak a proci volt más és kész.

A 2500k-s meg a Q9550 gépem arról ellehetett mondani,hogy atomstabil volt pedig húzva volt rendesen.

Új hozzászólás Aktív témák