Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ

Új hozzászólás Aktív témák
- 

bLaCkDoGoNe
veterán
válasz

DanielK

üzenetére
						Az Apple akkuk átcímkézett Sanyo Eneloopok csupán. Tavaly vagy hogy nézegettem őket, akkor sokkal jobban kijöttem árban úgy, hogy vettem egy 4-es Eneloop csomagot, meg egy Eneloop töltőt amihez szintén adtak 4 akkut. Most nem tudom, hogy alakulnak az árak.
1900-2000mAh körül vannak egyébként. Nagyon jó, hogy lassú önkisüléssel rendelkezik, így nem kell attól félnem, hogy a feltöltött akkukból az állás során elcsordogál a töltés, mindig van kéznél néhány feltöltött darab. Apple billentyűzetben, trackpadben, egérben és Xbox kontrollerekben használom, jelenleg 12 darabot. Nagyon beváltak.
(#11862) Nyugdíjas: Ez az új Air-ed?
 - 

EmThor
addikt
válasz

DanielK

üzenetére
						OFF Igen én vagyok de abbahagytam az újságírást. 3 műszakos mellett a levelezős sulit be akarom fejezni és más is fontosabb lett. Úgy értem, játszok, gyűjtöm jobb PS címeket, de... ez csak hobbi, szórakozás, játék. Olvastam olyan gamer újságírót aki így 40 évesen (család azért volt) próbálta magyarázni, hogy de bizony ez művészeti ág, meg minden. Persze, nagy munka van egy játékszoftver mögött, de ez tisztán szórakoztatás. Mint egy jó film. Ennek is lehet mondanivalója, de tisztán "élvezeti" cikk. Amúgy ha meg komolyan akarom csinálni akkor sokkal komolyabban kellene, video tesztekkel meg minden, arra meg nincs kapacitás. Kb. ennyi a történet.
ON de basszus 195e + 40e szervíz nem olcsó mulatság. Mondjuk ha eladom a PC-imet... Az is egy érdekes történet. Kb 3 éve építettem egy mini itx-es dual-atom procis "letöltőgépet", meg egy m-atx-es komolyabbat. Na most az lett a vége, hogy a dual-atomosat használom szinte mindig (és a villanyszámlám is olcsóbb lett).
Szóval ezt várom a Mac-től (mint hardware-től és mint általam még nem ismert oprendszertől), hogy egyszerűbben menjenek a dolgaim. Tök jó az android is, személyre szabható, de nem elég - hogy is mondjam -, gördülékeny (bár nem ez a legjobb szó).
Tavalyi ATI video kártyás modell tetszik, de igazából csak az XMS-st ismerem és a weboldalukon már nincs ilyen termék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Xbox Series X|S
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Filmvilág
 - Sorozatok
 - EAFC 26
 - További aktív témák...

- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
 - ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
 - Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
 - GAMER PC! i9-13900K / RX 9070 XT / 32GB RGB / Z690 Strix / 850w Strix! BeszámítOK
 - ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)

- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
 - Lenovo E490 Notebook i7/16/500

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

TigerCat