- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
igazabol, az eMac, a legszarabb mac, es mar erosen kifoto szeria. Az is Mac, elvezheto vele az OSX, es dolgozni is lehet vele, de kb 2 evvel korabban kell majd lecserelned mint az iMac G5-ot. Ami a meghibasodast illeti, akkor vagy gyari hibas lehet, ami 1 even belul tobbszor is elojon, vagy nem nagyon hibasodik meg. (hacsak nem zarod rovidre pl a FW portjat, vagy egyeb balesetek, de az egy PC-t is hazavagna). Szoval nem nagyon szokott egy jo gep meghibasodni (azert irom igy, mert ami gyari hibas, az nem szamit jo gepnek).
En mindenkeppen a G5-ost ajanlanam, az eMac cseppet lomha ahhoz kepest!. Es nem elhanyagolhato a TFT sem kontra homalyos ronda eMac CRT...
eMac-nek annyi elonye van, hogy ha ugyes vagy, tudsz bele szerezni olcson DVD irot, mig iMac-be ez cseppet bonyolultabb, de sokkal inkabb dragabb. Viszont kulsot barmikor csatlakoztathatsz hozza.
Mindenesetre az iMac G5 sztem 3x tobbet er mint az eMac, es sokkal kesobb erezned ugy, hogy cserelnel.
Programokkal kapcsolatban szivesen segitek, hogy mit hasznalj mi helyett (PC), es hogy hol lehet megvenni
(Nekem eddig egy program volt, amit nem tudtam csak VPC alatt futtatni, es az a GBA es GB fejlesztoi kornyezete)
pff most mar nem tudom mit irjak...
ja es egy iMac G5 azert sokkal erosebben tartja az arat, mint az eMac, ami most rohamosan zuhan.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Mini-ITX Beast: i7-14700F / RTX 4070 Super / 64GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer LED monitor (B247Y)
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Nekem eddig egy program volt, amit nem tudtam csak VPC alatt futtatni, es az a GBA es GB fejlesztoi kornyezete)
TigerCat