- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aszpirin #44781 üzenetére
Kicsit lehet túltoltam, ennyire azért nem rossz a W11 mint te írtad kisarkítva.
Nincsen gondom a megjelenéssel, csak sokszor zavar, hogy gyorsan el akarok valamit intézni, de frissítget, izzik, zúg a gép miközben nem megy semmi (bár ez lehet Lenovo specialitás is).Én csak használni akarom gondtalanul, és tegyd a dolgát gyorsan.
Meg a másik ok az itthoni Apple öko, főleg a jelszavak kezelése ami nehézkes, nyilván fotók és egyéb dolgok csak plusz lenne a Mac javára. Sajnos a Win iCloud appal valahogy nem békültem ki.
Többször előjött hogy veszek egy MacBook-t, de egyrészről drágák, másrészről nem biztos hogy kell a hordozhatóság iPad mellett. Így jött képbe a sima Mini, kellően jó áron. 5-600k-t nem akarok kiadni Macbookra pl.
FHD monitor kapcsán most oké, nem lesz a legszebb a kép, de most ez van, ha kell másik és lesz jó vétel is, akkor veszek egy 24” 4K vagy 27” 5k monitort, ahogy nézem egyre több gyártónak van ilyen modellje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Fujifilm X
- Zyxel NAS326
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Frame.Work - DIY laptop
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest