Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Aktív témák
-
lamadou
senior tag
Nos, akkor berakom a cd-t, behozza az autorunt, kiválasztom a Hálókártya drivert, és felteszi. Aztán alapból beállítja, de ha lan-partyról jövök haza, akkor a start vezérlőpult hálózati kapcsolatok helyi kapccsolat tulajdonságok TCP/IP tulajdonságok, IP-cím automatikus kérése, DNS szintén.
-
lamadou
senior tag
Hello! Valaki le tudná nekem írni, hogy, hogyan kell beállítani a netet? Chellom van, nincs megosztva, ASUS A7V8X alaplapom van, alaplapi hálókártyával. SUSE 9.0 van fenn. Amit az ASUS honlapján találtam az nekem kínai volt.(és bonyolult...) Köszi!
-
lamadou
senior tag
Ez szépen meg is volt, jól volt megcsinálva, aztán mikor bootolni próbáltam akkor a második winyón lévőt nem indította el(illetve amikor a winyóról bootoltam akkor csak kiírta hogy GRUB és kész, aztán CD-ről elindítottam a linuxot, kírattam floppyra a gubot, onnan bootoltam, és azt írta ki amikor a második winyón lévő Win akarom indítani, hogy: title windows2
itt van valami, hogy nem ismeri a fájlrendszert, meg valami partition 0X07
chainloader +1
mi ez? Az első winyón lévőt simán indítja. -
lamadou
senior tag
Pls segítsetek!
-
lamadou
senior tag
Inkább felrakom még1szer a suse-t. Most szeretném jól bekonfigolni a GRUB-ot. ehhez kérek segítséget: Van egy WinXP egy 80GB-s Maxtor winyón és van egy WinXP egy 160-as Samsungon. A Linux a Samsungra fog felmenni. Hogyan(ha lehet pontosan, részletesen) kell beállítani a GRUBot, hogy tökéletesen működjön? Sürgős lenne, mert még ma meg akarom csinálni.
-
lamadou
senior tag
Nekem két WinXP van fenn(már nincs linux, ideiglenesen). Azonban az egyik winyón fent maradt a grub, és nem tudom elindítani az azon a winyón lévő wint. Mit csináljak? Indításkor kiírja hogy 'GRUB' és kész.
-
lamadou
senior tag
Még1 probléma(illetve még a videó kártyát se csináltam meg, nem volt idő): A net se megy. Chellom, van, alaplap hálókártya(ASUS A7V8X)
-
lamadou
senior tag
Hello!
probléma: a suse 9.0(frissen telepítve) nem ismeri fel az asus r9550-es videókarit. Mi a teendő, hogy normális kép legyen, és fussanak a 3d-s progik. -
lamadou
senior tag
jó, nem tudtam. pont attól féltem, hogy mivel még nem telepítettem linuxot, hazavágom. Azt tudom, hogy a telepítő lemezzel lehet bootolni, de nekem az kéne, hogy tudjak választani indításkor. Plussz még egy probléma(ez már nem linuxos): Van egy máik vinyón is windows, és ugyebár azt se mutatja. Hogy lehet megcsinálni hogy mind3-at mutassa(2windows+suse)?
-
lamadou
senior tag
A probléma a következő:
Most telepítettem fel a szűz winyóra a SUSE 9.0-s verzióját, plussz egy WinXP-t. Azonban nincs boot képernyő az induláskor, alapból a Win indul? Hogy kell megoldani?
Aktív témák
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3651,94% Akkumulátor
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest