Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
CsY
aktív tag
válasz
zLegolas
üzenetére
aki a debianra szavazott, az nagyon betalált...de talán a spillereknek-hez odairhattad volna az ubuntu-t is...rég szerettem meg ennyire, ilyen rövid idö alatt egy disztrót...
Gentoo-sok...ha ennyire dicseritek, akkor tegyunk egy ''próbát''. Itt csücsül alattam egy ibm t40 es lapos, 60gb hdd-vel, 1gb ram-al, cdrw, bt, wifi, gigabit ethernet kombinacioban... mondjatok el nekem lépésröl lépésre, hogy honnan, hogyan kezdjem... telepitéstöl... pl letöltési hely, melyik kiadás stbstbstb
ha megtetszik, hozzátok csatlakozom én is... jah az kizárt, h csomagforgatás miatt 3 napig ne menjen a lapos.. mivel ez a squid-is a lakásban
-
Sipi
addikt
válasz
zLegolas
üzenetére
Oksi, küldtem magamnak levelet haza, nehogy elfelejtsem.
Azt hiszem, a legfrisebbet szedem le, meg majd nézegetem, melyik legyen, mert a telepítéshez kétfélét is lehet használni: az egyik csak egy kisméretű ISO, lényegében a boothoz és a system toolokhoz, a másik pedig előre fordított csomagokat is tartalmaz, pl. xorg, kde, stb.
Ha meg akarod ismerni, az első jó lehet, de kell hozzá szép nagy sávszél, a források letöltéséhez.
A másodikhoz nem sok kell, a későbbi frissítésekkel úgyis kb. ugyanoda jutsz, mintha elölről indulnál.
Rég raktam fel, majd megkukkolom, most melyik ISO-t érdemes leszedni.
Esetleg dr_strange, van javaslatod? Én még az 1.4-est használtam, de a legújabb a talán 2005.3.
Sipi
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest