Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• CsY

aktív tag

válasz zLegolas #4728 üzenetére

aki a debianra szavazott, az nagyon betalált...de talán a spillereknek-hez odairhattad volna az ubuntu-t is...rég szerettem meg ennyire, ilyen rövid idö alatt egy disztrót...

Gentoo-sok...ha ennyire dicseritek, akkor tegyunk egy ''próbát''. Itt csücsül alattam egy ibm t40 es lapos, 60gb hdd-vel, 1gb ram-al, cdrw, bt, wifi, gigabit ethernet kombinacioban... mondjatok el nekem lépésröl lépésre, hogy honnan, hogyan kezdjem... telepitéstöl... pl letöltési hely, melyik kiadás stbstbstb :D
    ha megtetszik, hozzátok csatlakozom én is... jah az kizárt, h csomagforgatás miatt 3 napig ne menjen a lapos.. mivel ez a squid-is a lakásban :D

• Sipi

addikt

válasz zLegolas #4728 üzenetére

Oksi, küldtem magamnak levelet haza, nehogy elfelejtsem.
    Azt hiszem, a legfrisebbet szedem le, meg majd nézegetem, melyik legyen, mert a telepítéshez kétfélét is lehet használni: az egyik csak egy kisméretű ISO, lényegében a boothoz és a system toolokhoz, a másik pedig előre fordított csomagokat is tartalmaz, pl. xorg, kde, stb.

Ha meg akarod ismerni, az első jó lehet, de kell hozzá szép nagy sávszél, a források letöltéséhez.
    A másodikhoz nem sok kell, a későbbi frissítésekkel úgyis kb. ugyanoda jutsz, mintha elölről indulnál.

Rég raktam fel, majd megkukkolom, most melyik ISO-t érdemes leszedni.

Esetleg dr_strange, van javaslatod? Én még az 1.4-est használtam, de a legújabb a talán 2005.3.

Sipi

Aktív témák