Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Oké, köszönöm, jó lenne tudni, hogy tényleg ne is keressem...

Nekem gl, gl2, meg még pár egzotikus megy, csak a kép nyomorék, értékelhető eredményt csak xv és x11 ad. x11 döglassú, így nem sok marad...
ALSA-ból a legújabb van, ami konzolban csúcsszuper, de szerintem itt sem vele lesz a gond, ez a hiba valami másnak lehet a mellékterméke.
Mindegy, valamivel előrébb vagyok. Legalább látom, milyen sávok vannak a DVD-n.
Bár egy gondom még van: ogle alatt, ha menet közben hangsávot váltok, a film megy tovább, mint ha mi sem történt volna, csak átvált a hang magyarról angolba. Látványos (illetve hallványos) ''effekt''.
Emmeg szépen újraindítja a teljes lejátszást... Ezt ki lehet valahogy küszöbölni?
Sipi
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest