Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
loszerafin
üzenetére
azt olvastam, hogy a peccseléssel vigyázni kell, nem igazán illik több foltot egy kernelre rakni...
namost, nekem indulásból kettő is van rajta: lm_sensors, i2c.
asszem azt a 2. verziót próbálom meg elsőre, amit írtam...
eszerint a howto szerint:
Bővebben: link
remélem összejön...
--------------------------------------------
más: nem ment fel az fglrx. illetve felment, de ezt írja:
insmod:
/lib/modules/2.4.27/kernel/drivers/char/drm/fglrx.o: init_module: Operation not permitted
dmesg:
[fglrx:firegl_stub_register] *ERROR* Fire GL kernel module has to be loaded prior to any other DRM kernel module!
mi lehet a gond? azt már sejtem, hogy mengint újra kell fordítsam a kernelt, csak azt nem tudom, mit módosítsak?
------------------------------------------------
eddie!
próbáltam a 2.6 szériát is. az 1.1es uhu a 2.4-gyel jobban kijön, egyrészt. másrészt, mire belövöm
a 2.6-os, addigra kijön az 1.2, ami már az új kernelt használja. jóval könnyeb egy azonos fából származó kernelt intergrálni...
szóval _nekem_ nagyon munkaigényes a 2.6, a 2.4 megfelelő arányban osztogatja a sikerélményt és a kihívást.
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.10.)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi