Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
vtechun
veterán
hello! Én nyiregyi vagyok, itt lakom a hősök terén, esetleg tudok segíteni... ha érdekel, egyébként init 1, ekkor belépsz rootként, majd editálni kell a configfilejat az x-nek..., az a gáz, hogy alapból nem támogatja az ATI-t mint ati, hanem csak valami gagyi alapdriver van hozza, és asszem az ATi honlapjáról lehet letölteni drivert, de ha jól emléxem csak rpm volt ami meg nem uhu-s csomag... nvidiamra régebben belőttem az eredeti drivert, de meg a mostani 9200SE-met nem probaltam beloni, de azert ment az X, ha nem indul az X akkor CTRL + alt + F1-F6-ig nyomva átléphetsz konzolra(nemtom,hogy ezt tudtad-e eddig csak ezért írom..)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest