Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
muszurkefal
aktív tag
válasz
muszurkefal
üzenetére
Közben rájöttem, hogy külön van kezdő-haladó fórum, de kifutottam a szerkesztési időből. Sorry.
-
muszurkefal
aktív tag
Sziasztok!
Ultra kezdő vagyok Linux téren, most is csak egy másik problémám miatt kellene feltelepítenem, de valami nem sikerül.
A Linux Mint-et néztem ki, mert az tűnt szimpatikusnak elsőre, el is jártam egy magyar közösségi oldal utasításainak megfelelően, de az USB-ről nekem nem a Live töltődik be, hanem ez:
Ezzel mi a fenét kellene csinálnom, hogy telepíteni tudjam az OS-t?

Próbáltam újrabootolni, de ugyanezt adja be.
Van fent Win 10, töröljem le esetleg? Most nincs rá szükségem éppen.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest