Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Helló, próbálkozok újra. A 10.1-es suse linux valószínűleg a megszakítás kezelések miatt mindig újraindul, ha installálom vagy elindítom úgy, hogy a pci-e vidkártyámmal indítom a rendszert, és nem az alaplapival. Hogyan tudom kisakkozni hogy melyik megszakítás kavar be? Bios-típust ha megadom tudtok segíteni? vagy van erre valami általános módszer? az alaplapi vidkártyát nem lehet letiltani, csak azt beállítani melyikkel induljon a rendszer.
-
rene85
aktív tag
válasz
Sátán44 #1766 üzenetére
Helló. egy kérdés. hogy lehet a függőségeket feloldani? feltettem az auto-update-ben a pirossal jelölt részeket, és most meg nem tudja telepíteni a libzypp update-et, meg a yast update-et se... mindig egy libzypp-patch-zmdrestart.sh-2 -t akar törölni de nem tudja... így nuku frissítés.
-
rene85
aktív tag
Na jó akkor uppolok egyet úgy hogy adok meg még infót. suse 10.1 újraindul telepítés előtt/közben, fedora lefagy, mandriva felmegy, de állandóan az alaplapi vidkártyát akarja használni, amit hopp ezt nem írtam, nem lehet letiltani... csak azt beállítani, hogy melyik kártyával indítsa a rendszert. debian kifagy, ubuntu kifagy, úgyhogy nem vagyok nagyon feldobva így kb 15 giga letöltése után, még mindig nincs linux a gépen, csak úgy ha az alaplapi kártyáról indítom a rendszert, és úgy telepítem fel. utána ha meg futtatom az nvidia telepítő progiját, nem tudja elindítani az x kiszolgálót. Ha valaki segítene xconf.org-ot írni, az is nagyon jó lenne....
-
rene85
aktív tag
Helló! már több topikban is feltettem a kérdést, végül inkább ide jöttem, hátha van ötletetek. Gyakorlatilag az összes linux újraindul/lefagy telepítés közben, előtt, stb, ha a pci-e videokártyámmal indítom a rendszert. A nyom amin el lehetne indulni: a fedora azt írja: Aiiee, killing interrupt handler, és utána egy csomó minden, jelek meg minden, de több helyen szerepel az irq szó. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Steam Deck
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő