- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rene85
aktív tag
Helló, próbálkozok újra. A 10.1-es suse linux valószínűleg a megszakítás kezelések miatt mindig újraindul, ha installálom vagy elindítom úgy, hogy a pci-e vidkártyámmal indítom a rendszert, és nem az alaplapival. Hogyan tudom kisakkozni hogy melyik megszakítás kavar be? Bios-típust ha megadom tudtok segíteni? vagy van erre valami általános módszer? az alaplapi vidkártyát nem lehet letiltani, csak azt beállítani melyikkel induljon a rendszer.
-
rene85
aktív tag
válasz
Sátán44 #1766 üzenetére
Helló. egy kérdés. hogy lehet a függőségeket feloldani? feltettem az auto-update-ben a pirossal jelölt részeket, és most meg nem tudja telepíteni a libzypp update-et, meg a yast update-et se... mindig egy libzypp-patch-zmdrestart.sh-2 -t akar törölni de nem tudja... így nuku frissítés.
-
rene85
aktív tag
Na jó akkor uppolok egyet úgy hogy adok meg még infót. suse 10.1 újraindul telepítés előtt/közben, fedora lefagy, mandriva felmegy, de állandóan az alaplapi vidkártyát akarja használni, amit hopp ezt nem írtam, nem lehet letiltani... csak azt beállítani, hogy melyik kártyával indítsa a rendszert. debian kifagy, ubuntu kifagy, úgyhogy nem vagyok nagyon feldobva így kb 15 giga letöltése után, még mindig nincs linux a gépen, csak úgy ha az alaplapi kártyáról indítom a rendszert, és úgy telepítem fel. utána ha meg futtatom az nvidia telepítő progiját, nem tudja elindítani az x kiszolgálót. Ha valaki segítene xconf.org-ot írni, az is nagyon jó lenne....
-
rene85
aktív tag
Helló! már több topikban is feltettem a kérdést, végül inkább ide jöttem, hátha van ötletetek. Gyakorlatilag az összes linux újraindul/lefagy telepítés közben, előtt, stb, ha a pci-e videokártyámmal indítom a rendszert. A nyom amin el lehetne indulni: a fedora azt írja: Aiiee, killing interrupt handler, és utána egy csomó minden, jelek meg minden, de több helyen szerepel az irq szó. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elden Ring
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Óra topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Le Mans Ultimate
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest