Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
non kemény 256 mb RAM van benne XD
-
Bling95
őstag
sziasztok
Lenne egy jó kis kérdésem , kéne vlami linux egy P2 es IBM gépre, nem tudom ti mit ajánlanátok?
A gépen most nincs semmien op rendszer és linuxra gondoltam,, ha nincs rajta semmi hogyan kell rá telepíteni, cd re kell kiirni vagy hogy
örülnék ha valaki elmagyarázni mit és hogyan telepítsek rá
-
Bling95
őstag
ezer hála, na ezt átolvasgatjuk majd

-
Bling95
őstag
köszi a helpet , akkor valaki elmagyarázná hogy kell ezt csinálni,, honnan tudok ilyet letölteni, ki kell irni cd/pendrive ra?? vagy hogy?
a légnyeg a dologban az hogyha jobban bejön a win akkor simán minden probléma nélkül tudjam később is használni.
-
Bling95
őstag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy én azt hallottam hogy ilyen linux disztrokkal vagy mikkel meg leeht az csinálni, hogy a vista rajta van a gépen , csak indításnál beállítható hogy ezzel a linux disztoval indítsa a gépet.
A kérdésem hogy ilyen tényleg van ? vagy csak rosszul halottam valamit

lehet kicsit értethetetlen volt amit írtam , nem volt még soha dolgom linuxal
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest