Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Speeedfire, ludla köszönöm a segítséget! Chrome-mal és Rekonqkal működik, be tudtam állítani - Firefoxszal nem, ezt továbbra sem értem miért... Mivel én általában FF-ot használok az maradt meg bennem, hogy nem működik a dolog, de örülök, hogy így sikerült megoldani a problémát.
-
meoindil
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Akkor végképp nem értem nálam miért nem így működik. Viszont megnézem rekonqkal is...
-
meoindil
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Kubuntu, opensuse - általában a kettő közül az épp szimpatikusabb van fent a gépemen, most épp a suse 12.2. De amennyire emlékszem Chakra, Ubuntu és Mint alatt is ugyanez volt a helyzet mikor próbáltam őket, nem csak KDE-s környezetben.
-
meoindil
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Dolphin - Firefox, Opera, Chromium. Mint írtam a fájlkezelőt elindítva be tudom állítani az előnézetet, csak mikor a böngésző hívja meg, akkor nem látszanak az előnézet képek.
-
meoindil
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szia!
Elvileg lehet - gyakorlatilag nem találtam működőt. Külön a fájlkezelőkben persze be lehet állítani az előnézetet, azzal nincs is gondom. Viszont ha böngészőből akarok képet feltölteni akkor mindig csak ikonokat látok és nem is látok lehetőséget a változtatásra.
-
meoindil
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy disztró-böngésző párosítást vagy valamilyen beállítást amivel működik, hogy például fórumba képfeltöltés esetén, mikor megjelenik a kiválasztó ablak előnézet látszódjon, ne csak a képek ikonjai? Tudom, látszólag nem nagy probléma, de aki sok képet tölt fel fotós és egyéb fórumokba azoknak ez nagyon nagy gond.
Üdv!
meoindil
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest