Hirdetés
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Garry84: Sumák aprós?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
igen, apache2-ssl-certificate , ezt a parancsot kivették, olvastam pár fórumon hogy a userek kérnék a tisztelt fejlesztőket rakják vissza..
közben én is ügyeskedtem, rátaláltam egyféle megoldásra, lehet workaround de működik..
azt lenne még jó tudni, hogy ha elírom és védett oldalra véletlen http-vel mennék saját magam, akkor mint pl a weben az otp csinálja, átdob https-re automatikusan.. -
-
ngabor2
nagyúr
ezzel kezdtem. a google nekem is barátom
de miután egy modul miatt az egész modul-kt-t újra kellett fordítani (cirka 2 óra egy epián... más gépre nem volt hangulatom átvinni...), elegem lett belőle. ugyanis csak forrásban van meg a modul... a linkelt címen pedig nincs megfelelő modul nekem, csak régiek.
a ralink-modul fordítással-belövéssel-beállítással együtt kb. 5 perc volt ugyan azon a gépen. úgyhogy a d-linket már el is adtamköszi azért a linket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Gumi és felni topik
- Túra és kirándulás topic
- Windows 10
- Netfone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest