- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
YouCanCANON #3298 üzenetére
Szia!
Mi a pontos hibaüzenet? Csekkold le a SCSI biosban alaposan hogy minden jól van-e beállítva! Raid kártyán is be kell lőni jól a tömböt hogy az megegyezzen a telepítés feltételeivel. Személy szerint ilyet még nem csináltam de ez a megérzésem. Grafikus telepítőt használsz? Debiannál sokszor tapasztaltam azt hogy hibás a telepítő! Ha nem megy ezzel próbáld régebbivel vagy egy újjabb ( pl. weekly) verzióval. Volt egy olyan időszak amikor csak a 3 floppy image változattal tudtam feltenni rendszert. És még valami Linux Loader felejtős ha jól Debianék ejtették is. Nekem a Grub eddig mindig bejött. Apropó ennek mi a pontos hibaüzenete?
Üdv., Nagytalp. -
GD
őstag
válasz
YouCanCANON #3298 üzenetére
nem lehet a /boot raid5-ön, a lilo nem kezeli le meg az initrd..valami ilyesmit olvastam és magam is belefutottam a hibába.. a boot-ot át kell tenni raid1-re vagy valami más megoldást kell találnod
-
ngabor2
nagyúr
válasz
YouCanCANON #2432 üzenetére
valszeg bambano megoldása a legésszerűbb és legegyszerűbb.
ha meg már próbálkoztál, írd le, hogy mivel próbálkoztál, hogy azt már ne ajánljuk. -
Vilmoskorte
tag
válasz
YouCanCANON #2432 üzenetére
Ne haragudj, de ezzel csak magadat minősíted. Mi köze a levelezésnek az smp-hez? Ez lenne a nagy linuxos topic? Mit vársz el, mond csak? Csak nem azt, hogy valaki helyetted megold dolgokat és fogja a kezed? Kicsit tevékenykedhetnél önállóan is. Pl keresel, és találsz: http://www.szabilinux.hu/index.html#email
Megcsinálod. Esetleg nem megy. Visszajössz, leírod, hogy mit csináltál eddig, hol akadtál el. Kapsz tippeket, javaslatokat. Ezeket is megcsinálod. És így tovább.
Menni fog? -
bambano
titán
válasz
YouCanCANON #2429 üzenetére
A triviális megoldás, hogy bemész a diszkbe és kinyittatod a tűzfalat, majd megkeresed a matintézetben a rendszergarázdákat és ők segítenek neked megoldani. Nem hiszem, hogy bárki külsős el tudja pontosan mondani az unidebes elvárásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged