- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Psychonaut #10116 üzenetére
[Ubuntu 8.04.4]-gyel biztos menni fog. Én is ezt használom a Toshiba L30-ammal, mert az ennél újabb Ubuntukkal nem megy a felfüggesztés, néha random fagy a gép és kismillió más problémám van.
-
bambano
titán
válasz
Psychonaut #10114 üzenetére
tipp: annak nézz utána, hogy kell a linux cd-dnek megmondani, hogy ne használjon acpi-t. acpi=off vagy noacpi, ilyesmikre keress rá a gugliban.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Psychonaut #7838 üzenetére
Bocsi, min konfigot hol nézem meg. (1.8Ghz kétmagos procival meg egy giga RAMal UBi 9est használok, de egy 350 Mhz, 96Mb RAM,nem mellesleg 4 Mb videókártyás vénségre meik változata menne fel?)
-
Vladi
nagyúr
válasz
Psychonaut #7819 üzenetére
Hali!
Ezt az oldalt szoktam javasolni választáshoz.
Ha meg a Fedorát választod, maradj a 10.nél. A 11-et nem javaslom, ne várj a megjelenésére. (Egyelőre legalább is.)
(#7820) Bling95:
Simán. Van benne boot manager. De ha ennyire kezdő vagy a kérdésben, olvass át pár leírást előbb. Például ez nagyon jó kezdőknek.
Az ne zavarjon, hogy UHU specifikus, nagyon sok általános ismeret van benne, amit más disztró esetén is kamatoztathatsz. -
szaszayanou
aktív tag
válasz
Psychonaut #7819 üzenetére
Én január óta használok ubuntu 8.10-et, és teljesen kezdőként sem szembesültem olyasmivel amit ne tudtam volna megoldani, ha meg gond lenne, akkor elég sokan vagyunk itt a prohardveren is ahhoz, hogy valaki tudja a megoldást. Szóval egy újoncnak jó az ubuntu, bár nincs viszonyítási alapom más disztro-val. Majd ha végre ráérek, akkor frissítek 9.04-re, esetleg később kubuntu vagy mandriva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- 12 GB-os RX 6700 XT - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest