- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszayanou
aktív tag
válasz
szaszayanou #16607 üzenetére
Már tárgytalan. Csak újra kellett indítani ahhoz, hogy újraindexelje a programokat.
-
szaszayanou
aktív tag
Sziasztok!
Gnome-do nevű programot használom programok elindítására. Tudja valaki, hogy honnan szedi az ikonok képét? Előbb telepítettem manjaro-t xfce felülettel, és nem minden programnak talál rendes ikont. Gondolom azért, mert nem gnome-t használok.
-
szaszayanou
aktív tag
válasz
Psychonaut #7819 üzenetére
Én január óta használok ubuntu 8.10-et, és teljesen kezdőként sem szembesültem olyasmivel amit ne tudtam volna megoldani, ha meg gond lenne, akkor elég sokan vagyunk itt a prohardveren is ahhoz, hogy valaki tudja a megoldást. Szóval egy újoncnak jó az ubuntu, bár nincs viszonyítási alapom más disztro-val. Majd ha végre ráérek, akkor frissítek 9.04-re, esetleg később kubuntu vagy mandriva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest