Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Hát ezt nem tudom. Ha valami simítással esetleg el lehet tüntetni, akkor szerencséd van. Vagy ha sokszor fordul elõ ugyanúgy, akkor talán a felismert szövegbõl is ki lehet szûrni.
Azt meg már említettem, hogy nekem is csak annyi információm van a gocr-rõl amennyit a man ír meg a gugli kidob. Eddig egyszer használtam, csak amolyan próbaképpen, hogy mégis mit tud. Biztos van valahol leírás, vagy próbálkozz
A wget-es dologhoz: én lusta vagyok, tuti, hogy tcpdump/ethereal lenne belõle. Azzal egybõl látszana mi történik.
Más. Nincs ezeknek a képeknek metaadata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Elektromos autók - motorok
- Hálózati / IP kamera
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest