- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DreaD88
tag
válasz
DreaD88 #9709 üzenetére
Üdv!
Újabb akadályba ütköztem a feladatommal...
Ami miatt eddig nem is nagyon tudtam hozzákezdeni, az internetkapcsolat hiánya volt, amit végre siekrült egymagam orvosolni (szal I'm happy).
Hihetetlen, hogy úgy 1 percen belül be lehetett állítani(itt a nevet és jelszót igénylő ADSL netről beszélek, router nélkül).
A következő akadály:
//beírom terminálba:
sudo apt-get install iozone
/*például, de ezt se értem, hogy bármilyen program, ami nekem kell, annak a nevét beírom és az ubuntu leszedi azt?!*/
//és erre kihozza ezt:
Csomaglisták olvasása... kész
Függőségi fa építése
Állapot adatok olvasása... kész
E: Az alábbi csomag nem található: iozoneSzóval a kérdés továbbra is az, hogy írom be (ezesetben olyan) program nevét amivel én tesztelni tudom az operációs rendszert?
Köszi
-
bambano
titán
válasz
DreaD88 #9709 üzenetére
2.6.18 környékén volt nagy kernelátbuherálás, ezért én keresnék két debiant, amik közül az egyikben régebbi, a másikban újabb kernel van. pl. woody meg lenny.
utána bonnie++-szal, iozone-val, killkernellel, cpuburn-nel, bc-vel tesztelnék és sar-ral, muninnal, iostat-tal, vmstattal, dstat-tal és time-mal mérnék.
a többit tudod
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest