Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
nem értem a problémád, ott van az általad bemásolt képen a kérdésre a válasz.
Kiírja, hogy a proci beállításai szerint ez egy 2.9-es proc, utána megméri a teljesítményét, és lentebb, szintén a cpu infóból, kiírja, hogy 7200 bogomips. Ennél az architektúránál ezt rendszerint osztani kell kettővel, annyi a lóerő. -
Vladi
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Na most ez egy érdekes kérdés. Elvileg a cpuinfo mutatja az aktuálisat.
De ha épp nincs terhelés, akkor le kéne vennie a frekvenciát. Persze ha húzol egy procit, akkor ugrik a cnq.model name : AMD Athlon(tm) 64 Processor 3500+
stepping : 2
cpu MHz : 1000.000Én passzolok.

mod
Hmm... esetleg csinálj valami cpu igényes dolgot, mint a fordítás és hasonlítsd össze ha húzva van, meg ha nincs.
time parancs segít:time make
mod2: én arra tippelnék, hogy figyelmen kívül hagyja a biost, de a teszter program az nem. Elképzelhető, ha húzni akarod, azt linuxon belül kell csinálni, de fixme.
-
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
a teszter...

megnéztem, nálam 3 Ghz-t ír, holott 800 Mhz-n megy
kép
gondolom a teszter a max-ot írja a konzol (nálam applet) meg az aktuálist
-
doc
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
elkepzelheto hogy a cpuinfo bootkor jon letre, es az nem frissul (csak tipp, es valoszinuleg nem igy van, de ez megmagyarazna)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő