- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
"en windowmakert hasznalok, gyors mint az olajozott villam"
Egyszer kipróbáltam a windowmakert és tetszett is, talán használnám is, de sajnos nincs benne "system tray". Ez amiatt rossz, mert ha pl. bezárok egy amarok-ot, vagy kopete-t, akkor nem becsukódik, hanem a system tray be kerül, ahonnan viszont wm használatakor nem tudom visszahozni.
Persze ha odafigyelnék és nem a bezárásra kikkelnék, hanem a kicsinyítésre - amikor olyan kis négyzetbe leteszi- az jó lenne, de néha úgy is eltévesztem.
A másik megoldás, hogy nem használok system t-t igénylő appokat.
Erre tudsz vmi jobb megoldást? -
ivivan
tag
Nana. Az icewm (legalábbis 3 éve mikor utoljára használtam) még desktop ikont sem tudott kezelni. Annál azért többet tud a Win98 (még ha nem is tartom a Win98at oprendszernek)
Az viszont tény, hogy az icewm villámgyors, ezért is használtam :-)Mondjuk nekem nagyon bejött az icewm-ben ALT-SPACE-re lent bejövő kis gyorsindító (kicsit olyan, mint a Windows Run része, csak kézreállóbb), lehet ezért vetettem el a windowmakert :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Robogó, kismotor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Macska topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest