- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
bambano #6497 üzenetére
advanced user-nek abszolút nem tartom magam
rég volt ay ay idő mikor kernelt forgattam én is egy egész álló este, meg nvidia driver modulként, meg vadásztam ALSA drivert a hanghoz, meg elneveztek 98-ban /dev/dsp-nek, mert nem tudtam hangpt kicsikarni a GUS PnP-ből, és a /dev/dsp-vel voltam elfoglalva 3 napon át.
most már csak szeretném feltenni a rendszer, és film, meg Net,....
next next finish uer lettemmost jelenleg egy matrox g400-at nyúzok
és még 800x600-ról sem tudm felvenni a felbontást.
talán meg kellene ford<tani ezt a batár ************ -bazi nagy 30 kilós monitort, hogy megnézzem, milyen Sony képcső is van benne, akkor talán elfogadná a felbontást, amit én akarokde nem szereti a CRT-met
egy hét múlva taln bekerül a GeForce 7300GT-m
Azzal talán beveszi gond nélkülde nagyon felhasználóbarát ez a Fedora, ott van rá az opcó, hogy Dual-Head.
de jelenleg még csak mirrod display-em van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen házat vegyek?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen autót vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged