Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
dabadab
üzenetére
Köszönöm a válaszod.
A task managerrel kapcsolatban éreztem, hogy nincs minden rendben (azért is írtam oda, mire gondolok konkrétan), csak nem jutott eszembe jobb szó...
Az xstartup filet megtaláltam.
Viszont volna még egy problémám...
A VNC felületén keresztül nem tudok wine-t indítani. Helyette egy hibaüzenetet ad ki és nem tudom, mit kezdjek vele.
Közvetlenül a gépen, ugyanazzal a felhasználóval elindul.xstartup default állapotban van, ha "kézzel" elindítok egy másik ablak menedzsert, nem változik a helyzet. Root és normál felhasználóval is ugyanez van, viszont wine-t szeretném használni.
Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Horgász topik
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő