- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Végül sikerült elindítanom Wine-t is. Az volt a gondja, hogy a vnc-szerver nem 24-bites színmélységgel futott... így most jó, de nem tudom, mennyire jó ez nekem (sávszélesség-kihasználtság ügyben)...
Lehet, hogy az xorg.conf-ban erőltetni kéne alacsonyabb színmélységet és úgy működne a vnc-n is pl. 16-bites színmélységgel?
...mindenesetre most jó.
Közben rájöttem, mit szerettem volna írni task manager helyett: taskbar.
Találtam is egyet: PyPanel.Már csak kicsit "testreszabni" kéne, de legalábbis a több asztal közötti váltást kikapcsolni benne... esetleg ismer valaki egy olyan taskbar progit, amelyik nem használ hagyományos start-menüt, de egy-két program pl. a tálcáról elindítható vele?
A PyPanel testreszabását most próbálom kideríteni.
Szerk: Úgy látom, PyPanel-lel megoldható, olvasok tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest