- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Józsibácsi #5168 üzenetére
Ha azt akarod, hogy bootolás után a saját neved alatt fusson egy program, akkor szerintem erre a crond alkalmas.
A cron tud olyat, hogy @reboot időmeghatározás, ezzel crontab-ba rakva a progit, szerintem indítani lehet screen-t. -
dabadab
titán
válasz
Józsibácsi #5168 üzenetére
Igen, belso parancs. A gond valoszinuleg abbol adodik, hogy a screennel egyutt elindit egy uj shellt is, ami beallitja maganak az umaskot. Biztos lehet vhogy segiteni a dolgon, de ahhoz jo lenne latni, hogy konkretan mit csinal az initscript.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Kutya topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple asztali gépek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest