- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
P.S.: Intelen eddig csak Pentium 3 M-en próbáltam, ami még nem igazán mobil. Két frekvenciája van, kicsi és nagy.
Az újabb kerneleket végigzongoráztam, mostanában sűrűn változik a cpufreq, de egyik megoldással sem volt gondom. Ondemand-et használok, de a pár perces userspace-próba sem okozott gondot.
Az AMD64-emen három frekvencia van. Kicsi, kicsi+lófütty, maximum. Fagyás ezen sem volt, viszont minimumon és +lófüttyön a gép használhatatlanul lassú lett. Frekvencia-váltásnál a kép észrevehetően bevillant. (Integrált nVidia kártya.) A desktop-gépemen tehát lemondtam a cpufreq-ről, mert normálisan csak max. frekvencián tudtam használni, a váltásnál fellépő villódzás pedig idegesítő. (Bár ez valószínűleg az nvidia-driver miatt volt.)
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest