- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Nem túl jó a környék, ahol lakok, földszint, nincs bizt. ajtó sem és minden ablak utcára is néz, egyik egyikre, másik másikra. Bár egy központi lécsőházajtó van, de na.
Ha meg tudja, mi van a gépben és nem egyből a MÉH-be megy vele, akkor nyert 6x4TB diszket és egy SSD-t, egészségére, már pattinthatja is fel rá a partíciókat és használja, amire tudja, vagy eladja, stb. Nem hinném, hogy a kvantumszámítógépek holnapután kezdenének terjedni mainstream-ben. (Ha pedig igen, addigra majd kvantumtitkosítunk).
Egyszerűen csak így vagyok nyugodt, ennyi. Az érdekelt volna, hogy ilyen kernelcserés upgrade-ek során valami boot loader (uefi-vel nem vagyok annyira tisztában) is frissül-e, vagy csak a fájlok /boot-ban és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged