- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
bambano #30729 üzenetére
Ha az ARM-es Firefox forrásra és wayland patch-re gondolsz akkor még semmit, mindössze arról van szó, hogy az Arch AUR repóban láttam, hogy Chromium-hoz létezik wayland patch így gondoltam biztosan rá lehet hegeszteni az eredeti ARM-es Firefox source-ra is.
De az is lehet, hogy csak egy flag kell neki és beleforog a wayland, nem tudom.Arch ARM Firefox source code
Firefox Fedora Wayland VA-API jóságokÉn egyébként ezt próbáltam összehozni de sajnos az eltérő architectura miatt nem jártam sikerrel: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 2042
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged