Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex
üzenetére
Főleg arra, hogy a kernel általában szénné van hackelve, hogy gyorsabb legyen a routing.

(#30492) vargalex Általában az alapprogramoknak kb. 4-5 féle forkja létezik, szóval nincs olyan, hogy teljes verzió
A netcat a legviccesebb, mert annak meg különböző implementációi léteznek különböző flagekkel.Bevallom én az openwrt webui-n be szoktam lőni aztán kész. Szerintem kb. soha nem ssh-ztam be rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- NBA és kosárlabda topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A netcat a legviccesebb, mert annak meg különböző implementációi léteznek különböző flagekkel.