- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
A ''hogyan lehetne használni'' kérdésre:
apt-cache search vga
svgatextmode - enable higher resolution text modes
és van még csomag arra is, hogy konzolba fontokat töltsenek le,
apt-cache search console fonts
console-data - Keymaps, fonts, charset maps, fallback tables for console-tools
stb.
Az svgatextmode csomagnak a régi x konfighoz hasonló konfigja van, olyan módot kavarhatsz ki magadnak, amit a monitorod csak elbír.
Azt nem tudom, mi lassú egy terminálon, ha van rendes xorg driver alatta (atihoz szokott lenni), akkor a különböző alapműveleteket a vga csinálja, nem a proc és úgy nekem nem lassú.
Mazohista akkor leszel, ha idenyomsz egy parancssort, ami csv formátumú file két oszlopát felcseréli vi-banRégi szép időkben ascii art kicket lehetett érte kapni ircen
ui: most megteszteltem xtermet. már értem, miről beszélsz.
de hidd el nekem, ha beletolnád a fontokat a vga memóriájába és karakteres képernyőt használnál, az nagyon sokkal gyorsabb lenne bárminél. mondjuk akkor a grafikus böngészés nem működne...
w3m helyett én links-et használok, ha nincs kéznél X. Ha gyors, de buta böngésző is megfelel X alá, akkor meg dillo-t. A dillo-ban az is jó, hogy hangosan pofázik, ha nem szabályos html kódot kap, hibát keresni is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest