- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Dißnäëß #30156 üzenetére
Szerintem felesleges. Annyira nem lehet bonyolult a logikája, hogy egy arduino ne bírná el. Egy HTTP szerver is olyan, hogy simán elviszi. Ha loggolni akarod a szenzor adatokat, és feldolgozni, ahhoz esetleg kell valami komolyabb egy ilyen adatbázissal: [link]
Milyen poén lehet úgy enni valamit az asztalon, mondjuk egy kis tepsis fűszeres burgonyát, hogy a krumpli a saját biokrumplink, amit a kütyük neveltek fel, az ubisali uborkája és fokhagymája dettó, paradicsom, stb. minden az asztalon az "üvegházból" van
Csak aztán a végén nehogy ide lyukadjunk ki
"Vannak mezők, végtelen mezők, ahol az emberek többé nem születnek. Tenyésztenek bennünket. Sokáig nem akartam elhinni, de aztán saját szememmel láttam a mezőket. Láttam, hogyan cseppfolyósítják a holtakat, hogy intravénásan táplálhassák az élőket."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Drón topik
- Kedvenc zene a mai napra
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Azonnali notebookos kérdések órája
- E-roller topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest