- Gurulunk, WAZE?!
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
sh4d0w #29916 üzenetére
tettem egy kísérletet 12.1-es freebsd-vel egy thinkpaden.
a telepítés hagyott maga után pár hibát, például hogy hiába állítottam magyarra mindent, maradt angol. utána megpróbáltam a packages rendszerből telepíteni, tele van hibával, meg alapértelmezetten folyton nyomogatni kell az entert, úgyhogy 3-4 óra alatt nem jutottam semmire.utána megpróbáltam bináris repóból telepíteni, az valami félelmetesen lassú volt.
maradunk az "öreg vagyok én már bohócnak" szindrómánál, miután 4-5 óra alatt nem bírt eljutni odáig, hogy legyen egy grafikus felület, beledugtam a debian telepítő pendrájvomat és 10 perc alatt lett.
ez a 12.1-es freebsd szerintem kiválóan hozza az 1995-ös debian szintjét se. olyan slackware 1.0, az talán megvan.
persze, biztos lehetne mindenre megoldást találni, ha elolvasnám azt a fent emlegetett 700 oldalas könyvet, de szerintem a világ nem erre halad. miközben nem tudom, a végeredmény milyen lenne (kirakták már belőle a nagy kernel lockot, van-e már benne rendes multithreaded hálózlati stack, meg multithreaded tűzfal meg ilyenek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest