Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
sh4d0w #29916 üzenetére
tettem egy kísérletet 12.1-es freebsd-vel egy thinkpaden.
a telepítés hagyott maga után pár hibát, például hogy hiába állítottam magyarra mindent, maradt angol. utána megpróbáltam a packages rendszerből telepíteni, tele van hibával, meg alapértelmezetten folyton nyomogatni kell az entert, úgyhogy 3-4 óra alatt nem jutottam semmire.utána megpróbáltam bináris repóból telepíteni, az valami félelmetesen lassú volt.
maradunk az "öreg vagyok én már bohócnak" szindrómánál, miután 4-5 óra alatt nem bírt eljutni odáig, hogy legyen egy grafikus felület, beledugtam a debian telepítő pendrájvomat és 10 perc alatt lett.
ez a 12.1-es freebsd szerintem kiválóan hozza az 1995-ös debian szintjét se. olyan slackware 1.0, az talán megvan.
persze, biztos lehetne mindenre megoldást találni, ha elolvasnám azt a fent emlegetett 700 oldalas könyvet, de szerintem a világ nem erre halad. miközben nem tudom, a végeredmény milyen lenne (kirakták már belőle a nagy kernel lockot, van-e már benne rendes multithreaded hálózlati stack, meg multithreaded tűzfal meg ilyenek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Trollok komolyan
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Netfone
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest