Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
össze nekem sem omlott, csak fagyott, a mandrivát egész szerettem, annak elég emberbarát felülete volt, meg annál már csak a gnome-ot meg a synapticot tettem fel, örültem a rhytmbox-nak, aztán elkezdte játszani, hogy random megakad, és kussol. ami viszont fura volt, az az ubuntu boot-ja, több gépen is irgalmatlanul lassan bootolt be, és elvileg nem is a osdri-es scrreneknek megfelelően, és nem nagyon értettem miért, mert direkt nem basztattam, a csomagokat, hanem az alapot tettem fel... kernelfordítás után is lassú maradt
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Revolut
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 7
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő