Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Én ezt úgy oldottam meg, hogy kifelé is tiltottam mindent, és logoltam. Aztán megnéztem a logot, hogy hova szeretnének menni, és amit úgy ítéltem meg, azt kiengedtem, amit meg nem akartam, azt kivettem a logolásból, és maradt letiltva. És egy idő után üres lett a log.
Egy darabig nem tudtam se válaszolni, se írni a fórumra. Másnak is volt már ilyen???
-
Frawly
veterán
Grafikus tűzfalban továbbra sincs ilyen funkció. A Stack Exchangen találtam rá megoldást.
Létrehozol egy no-internet nevű felhasználói csoportot:
sudo addgroup no-internetAztán iptables-ben (vagy gufw-ben) tiltod ennek a hozzáférését
sudo iptables -A OUTPUT -m owner --gid-owner no-internet -j DROPMajd az alkalmazást az no-internet csoport nevében indítod:
sudo -g no-internet alkalmazásKicsit körülményes, de nem tudok más járható utat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AliExpress tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- XPEnology
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest