- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
Jester01 #27898 üzenetére
1.)
Nem akarok hubuntut véletlen sem.
2.)
Basszus nem akarok grafikus interface-t hova mit kattintani mert az minden disztrón más és más ... miért nem lehet ezt leirni ,hogy konzolba mit irjak le? Azt is leirtam ,hogy kezdő vagyok , a fogalmakat értem de gyakorlatilalig nem tudom hozzá a konzol parancsokat
dos alatt format C:/u aztán majd jövök tudom.....
Hogy nézne ki konzol alatt?
pl
lan0 ip 192.168.0.1
ipforward enabled
vagy mi?
Lan0 a kimenő
Lan1 a bejövő ...(ennek érzékeli az usb kapcsolatot)gondolom az alapnyelv hasonló minden disztró közt ,csak a megvalósitás más
Amit én nézek az debian alapu ha jól látom
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- LEGO klub
- Egy óra, két rendszer
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- alza vélemények - tapasztalatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest