Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz #73749248 #26360 üzenetére

"Asszonyka begyűjt egy combos kis zsaroló programot, mire észbekap, le van kódolva minden.": az asszonyka könyvtárában.

Most vagy elfogadod, hogy a linux védelmi rendszere az ilyen zsarolóvírusokat megfogja, vagy abban sincs indokod hinni, hogy a zsarolóvírus nem jön ki a virtualizált környezetből.

"Mentés is egyszerűbb: snapshot ha valami rizikós dologgal kísérletezel/vezetsz be valamit.": miért, alap linuxot nem lehet snapshotolni? hint: de. rizikós dologra meg külön vas oszt jónapot. nem fogom magam évekig virtualizációval szívatni azért a pár alkalomért, amikor valami rizikósat tesztelnék...

"Arról nem beszélve, hogy még annyira sem leszel hardverfüggő, mint egyébként.": jaja, nem leszel hardverfüggő, hiszen a pci-pass-thru az móka és kacagás. ja nem.

"Nem kell hálókártyanév változással és egyéb hasonló kedvességekkel küzdeni.": kösz, igazán boldog vagyok, hogy egy újabb mondattal bővítetted a híres utolsó mondatok gyűjteményemet :)

ahh, docker. mert a docker éppen nem cseszi össze a fájlrendszered azzal, hogy a konténerekben nincsenek szinkronizálva az uid-ek... oh wait :)

cserébe, ha sok virtualizált géped van, legalább mindegyiket külön frissítheted. szerintem a gépem van értem és nem fordítva, de mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés