- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#73749248 #26360 üzenetére
"Asszonyka begyűjt egy combos kis zsaroló programot, mire észbekap, le van kódolva minden.": az asszonyka könyvtárában.
Most vagy elfogadod, hogy a linux védelmi rendszere az ilyen zsarolóvírusokat megfogja, vagy abban sincs indokod hinni, hogy a zsarolóvírus nem jön ki a virtualizált környezetből.
"Mentés is egyszerűbb: snapshot ha valami rizikós dologgal kísérletezel/vezetsz be valamit.": miért, alap linuxot nem lehet snapshotolni? hint: de. rizikós dologra meg külön vas oszt jónapot. nem fogom magam évekig virtualizációval szívatni azért a pár alkalomért, amikor valami rizikósat tesztelnék...
"Arról nem beszélve, hogy még annyira sem leszel hardverfüggő, mint egyébként.": jaja, nem leszel hardverfüggő, hiszen a pci-pass-thru az móka és kacagás. ja nem.
"Nem kell hálókártyanév változással és egyéb hasonló kedvességekkel küzdeni.": kösz, igazán boldog vagyok, hogy egy újabb mondattal bővítetted a híres utolsó mondatok gyűjteményemet
ahh, docker. mert a docker éppen nem cseszi össze a fájlrendszered azzal, hogy a konténerekben nincsenek szinkronizálva az uid-ek... oh wait
cserébe, ha sok virtualizált géped van, legalább mindegyiket külön frissítheted. szerintem a gépem van értem és nem fordítva, de mindenki a maga szerencséjének a pogácsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest