Hirdetés
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mit értesz az alatt, hogy nyomtatót egységes felületről menedzselni?
szerintem hagyd a francba az egészet, minden pc-re kösd fel a hozzá legközelebbi nyomtatót oszt jónapot.egyébként nem ez a menete, ha ilyen hülyén akarsz nyomtatni, akkor a cups postscript nyomtatót és annak a driverét kell felrakni a samba megosztásra és a kliensekre azt kell telepíteni, a szerverre meg ghostscriptet. ipp szerintem itt nem focizik, én legalábbis nem látom, hogy hol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Pánik a memóriapiacon
- BestBuy topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lexus, Toyota topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest