- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spammer #22941 üzenetére
Manjaro, reszben azert, mert az Ubuntu 15.10 installer be sem bootolt. Fedora alatt eloszor nem mukodott a GDM (mint kiderult, ismert problema: a Selinux nem engedi a GPU drivert kommunikalni a GDM-mel), aztan azt megoldottam, aztan az X omlott ossze rendszeresen (journalctl-ben kb. semmi info). GUI-s tool alatt azt ertem, hogy barmi, ami kicsit is szofisztikaltabb grafikus feluletet produkal, az instabil (olyan ritka szoftverekre gondolok, mint a Chrome vagy a Firefox). Urxvt es a GTK alkalmazasok kozott nem megy a clipboard. A compton (kompozitor) par orankent osszeomlik. Hibernalas utan nem sikerul a ramdisk betoltese bootkor. A conky idonkent elkezdi megenni az egyik processzormagot. Ma reggel arra ertem vissza, hogy a 64 GB memoriabol 60 (!) foglalt, mert valamelyik processz megette. Az uzbl browser szinten hajlamos az egyik magot 100%-ig lefoglalni.
Az, hogy milyen disztro, szerintem kb. lenyegtelen, mert amit meg lehet oldani valamelyik disztron, azt a masikon is.
Es ennek ellenere persze hasznalom, mert kenyelmes, de szomoru, hogy 12 ev alatt (miota elkezdtem Linuxozni) lenyegeben nem javul ez a resze a dolognak. (Megismetlem: egy Linux-certifikalt munkallomasrol van szo, mert az oke, hogy a laptopomat hivatalosan is lehetetlen rendesen hasznalni a hibrid grafika miatt, de ez egy standard desktop.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi hangfal építés
- Trollok komolyan
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest